hirdetés
Sport

Késelés és lincselés is történt a Fradi-Debrecen meccsen

Alig, hogy a B-közép nemrég megegyezett Kubatov Gáborral a visszatérés feltételeiről, máris komoly összetűzés történt a Groupama Arénában, ahol is a hírek szerint a „régi” és az „új” ultrák néhány szurkolója között tört ki verekedés, mely végül elfajult.
Az FTC szurkolói a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Ferencvárosi Torna Club - Debreceni VSC mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. november 4-én Az FTC szurkolói a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Ferencvárosi Torna Club - Debreceni VSC mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. november 4-én (Forrás: MTI; Fotó: Szigetváry Zsolt)
hirdetés

A végeredmény a rendőrség közlése szerint két súlyos és egy könnyebb sérült. Egyes szemtanúk és lapinformációk arról számoltak be, hogy az összetűzés a B-lelátónál lévő büfénél történt, ahol is az egyik „kubatovista” csoport vezetője késsel támadt a visszatérő csoport két tagjára, akiket meg is sebesített, mire a megtámadott szurkolók társai nagyon megverték a késelőt és egyik társát.

A gyakorlatilag lincselésbe átmenő verés közepette végül a biztonságiak menekítették ki az akkora már igencsak összevert, eredeti támadót.

A sérülteket végül kórházba is szállították, de egyelőre állapotukról többet nem tudni.

Az index.hu megkeresésére a rendőrség az ügyben, az alábbi tájékoztatást adta:

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. november 4-én 16 óra 20 perc körül Budapesten a IX., Üllői úton található stadionban, egy labdarúgó mérkőzés szünetében a szurkolók között eddig tisztázatlan okból verekedés tört ki. A verekedés során az elsődleges információk szerint egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.”

Az FTC pedig az alábbi közleményt adta ki az eset kapcsán:

„Az FTC, a rendőrséggel együttműködve mindent megtesz az ügy tisztázása érdekében. Az eljárás befejezéséig felfüggeszti az összes érintett szurkoló kártyáját. Nagyon sajnáljuk, ami történt. Az elmúlt három évben, amióta átadtuk a stadiont, ilyen még nem fordult elő.”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FC

Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FCElhunyt Kulcsár Győző

Elhunyt Kulcsár Győzőhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen