hirdetés
Sport

Késelés és lincselés is történt a Fradi-Debrecen meccsen

Alig, hogy a B-közép nemrég megegyezett Kubatov Gáborral a visszatérés feltételeiről, máris komoly összetűzés történt a Groupama Arénában, ahol is a hírek szerint a „régi” és az „új” ultrák néhány szurkolója között tört ki verekedés, mely végül elfajult.
Az FTC szurkolói a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Ferencvárosi Torna Club - Debreceni VSC mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. november 4-én Az FTC szurkolói a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Ferencvárosi Torna Club - Debreceni VSC mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. november 4-én (Forrás: MTI; Fotó: Szigetváry Zsolt)
hirdetés

A végeredmény a rendőrség közlése szerint két súlyos és egy könnyebb sérült. Egyes szemtanúk és lapinformációk arról számoltak be, hogy az összetűzés a B-lelátónál lévő büfénél történt, ahol is az egyik „kubatovista” csoport vezetője késsel támadt a visszatérő csoport két tagjára, akiket meg is sebesített, mire a megtámadott szurkolók társai nagyon megverték a késelőt és egyik társát.

A gyakorlatilag lincselésbe átmenő verés közepette végül a biztonságiak menekítették ki az akkora már igencsak összevert, eredeti támadót.

A sérülteket végül kórházba is szállították, de egyelőre állapotukról többet nem tudni.

Az index.hu megkeresésére a rendőrség az ügyben, az alábbi tájékoztatást adta:

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. november 4-én 16 óra 20 perc körül Budapesten a IX., Üllői úton található stadionban, egy labdarúgó mérkőzés szünetében a szurkolók között eddig tisztázatlan okból verekedés tört ki. A verekedés során az elsődleges információk szerint egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.”

Az FTC pedig az alábbi közleményt adta ki az eset kapcsán:

„Az FTC, a rendőrséggel együttműködve mindent megtesz az ügy tisztázása érdekében. Az eljárás befejezéséig felfüggeszti az összes érintett szurkoló kártyáját. Nagyon sajnáljuk, ami történt. Az elmúlt három évben, amióta átadtuk a stadiont, ilyen még nem fordult elő.”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Női vízilabda Magyar Kupa - Simán nyerte a döntőt az UVSE

Női vízilabda Magyar Kupa - Simán nyerte a döntőt az UVSE


UVSE,     VÍZILABDA,     MAGYAR KUPA

Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter vegyesen

Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter vegyesenhirdetés
Hosszú Katinka aranyérmes 100 méter vegyesen

Hosszú Katinka aranyérmes 100 méter vegyesenA Vidi bravúros döntetlennel esett ki az Európa-ligából

A Vidi bravúros döntetlennel esett ki az Európa-ligábólHosszú Katinka aranyérmes 200 méter pillangón

Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter pillangónhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen