hirdetés
Sport

Női vízilabda Magyar Kupa - Az UVSE ismét megvédte címét

Az UVSE női vízilabdacsapata ismét megvédte címét, és negyedik alkalommal diadalmaskodott a Magyar Kupában, miután a sorozat vasárnapi fináléjában ötméteres-párbajt követően jobbnak bizonyult a Dunaújvárosnál.
Tóth-Csabai Dóra, Szűcs Gabriella, Vivian Sevenich és Tóth Ildikó, UVSE játékosai (b-j) a győztes gólt ünneplik a női vízilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Dunaújvárosi Egyetem - UVSE mérkőzésen a Komjádi Béla Sportuszodában 2017. december 10-én. Az UVSE 14-12-re győzött, ezzel ismét megvédte címét, így negyedszer szerezte meg a kupát. MTI Fotó: Illyés Tibor Tóth-Csabai Dóra, Szűcs Gabriella, Vivian Sevenich és Tóth Ildikó, UVSE játékosai (b-j) a győztes gólt ünneplik a női vízilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Dunaújvárosi Egyetem - UVSE mérkőzésen a Komjádi Béla Sportuszodában 2017. december 10-én. Az UVSE 14-12-re győzött, ezzel ismét megvédte címét, így negyedszer szerezte meg a kupát. MTI Fotó: Illyés Tibor
hirdetés

    A Komjádi Uszodában rendezett döntő első negyedének végére az UVSE kétgólos előnyhöz jutott, amelyet a záró felvonásig megőrzött. A dunaújvárosiak azonban 2-0-ra megnyerték az utolsó negyedet, így büntetőpárbajra került sor, amelyben 4-2-re a címvédő bizonyult jobbnak.

    Az UVSE sorozatban negyedszer bizonyult a legjobbnak a kupában.

UVSE - Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics 14-12 (3-1, 4-4, 3-3, 0-2, 4-2) - ötméteresekkel

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FC

Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FCElhunyt Kulcsár Győző

Elhunyt Kulcsár Győzőhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen