hirdetés
Sport

Női vízilabda Magyar Kupa - Az UVSE ismét megvédte címét

Az UVSE női vízilabdacsapata ismét megvédte címét, és negyedik alkalommal diadalmaskodott a Magyar Kupában, miután a sorozat vasárnapi fináléjában ötméteres-párbajt követően jobbnak bizonyult a Dunaújvárosnál.
Tóth-Csabai Dóra, Szűcs Gabriella, Vivian Sevenich és Tóth Ildikó, UVSE játékosai (b-j) a győztes gólt ünneplik a női vízilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Dunaújvárosi Egyetem - UVSE mérkőzésen a Komjádi Béla Sportuszodában 2017. december 10-én. Az UVSE 14-12-re győzött, ezzel ismét megvédte címét, így negyedszer szerezte meg a kupát. MTI Fotó: Illyés Tibor Tóth-Csabai Dóra, Szűcs Gabriella, Vivian Sevenich és Tóth Ildikó, UVSE játékosai (b-j) a győztes gólt ünneplik a női vízilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Dunaújvárosi Egyetem - UVSE mérkőzésen a Komjádi Béla Sportuszodában 2017. december 10-én. Az UVSE 14-12-re győzött, ezzel ismét megvédte címét, így negyedszer szerezte meg a kupát. MTI Fotó: Illyés Tibor
hirdetés

    A Komjádi Uszodában rendezett döntő első negyedének végére az UVSE kétgólos előnyhöz jutott, amelyet a záró felvonásig megőrzött. A dunaújvárosiak azonban 2-0-ra megnyerték az utolsó negyedet, így büntetőpárbajra került sor, amelyben 4-2-re a címvédő bizonyult jobbnak.

    Az UVSE sorozatban negyedszer bizonyult a legjobbnak a kupában.

UVSE - Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics 14-12 (3-1, 4-4, 3-3, 0-2, 4-2) - ötméteresekkel

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter pillangón

Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter pillangónHosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesen

Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesenhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen