hirdetés
Sport

Pert vesztett Hosszú Katinka

Miközben a koppenhágai rövidpályás úszó Eb-n Hosszú Katinka eddig két arannyal lett gazdagabb, az őt doppingolással meggyanúsító újságíróval szemben indított per ügyében kevésbé örvendetes híreket kapott...
Hosszú Katinka Hosszú Katinka (Forrás: blikk.hu)
hirdetés

Hosszú Katinka másodfokon is pert vesztett az őt doppingolással meggyanúsító Casey Barrett kanadai újságíróval szemben – írja a 24.hu.

A portál felidézi, az egész ügy még 2015 májusában kezdődött, amikor is Casey Barrett a Swimming World Magazine-ban azon meglátásának adott hangot, hogy ő nem hisz benne, Hosszú kizárólag a kitartó munka miatt lett klasszis. A MÚSZ akkori elnöke, Gyárfás Tamás közleményben utasította vissza a vádakat, Hosszú Katinka pedig rágalmazás miatt perelte be a kanadai újságírót.

Tavaly az arizonai bíróság azt állapította meg, hogy Barrett csak a véleményét írta le, így Hosszú keresetét elutasították, majd a fellebbezés után nemrég másodfokon is hasonló döntés született, ugyanis a bíróság szerint az újságíró nem tényeket sorolt, és nem lépte túl a véleménynyilvánítás határát.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter pillangón

Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter pillangónHosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesen

Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesenhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen