hirdetés
Sport

Pert vesztett Hosszú Katinka

Miközben a koppenhágai rövidpályás úszó Eb-n Hosszú Katinka eddig két arannyal lett gazdagabb, az őt doppingolással meggyanúsító újságíróval szemben indított per ügyében kevésbé örvendetes híreket kapott...
Hosszú Katinka Hosszú Katinka (Forrás: blikk.hu)
hirdetés

Hosszú Katinka másodfokon is pert vesztett az őt doppingolással meggyanúsító Casey Barrett kanadai újságíróval szemben – írja a 24.hu.

A portál felidézi, az egész ügy még 2015 májusában kezdődött, amikor is Casey Barrett a Swimming World Magazine-ban azon meglátásának adott hangot, hogy ő nem hisz benne, Hosszú kizárólag a kitartó munka miatt lett klasszis. A MÚSZ akkori elnöke, Gyárfás Tamás közleményben utasította vissza a vádakat, Hosszú Katinka pedig rágalmazás miatt perelte be a kanadai újságírót.

Tavaly az arizonai bíróság azt állapította meg, hogy Barrett csak a véleményét írta le, így Hosszú keresetét elutasították, majd a fellebbezés után nemrég másodfokon is hasonló döntés született, ugyanis a bíróság szerint az újságíró nem tényeket sorolt, és nem lépte túl a véleménynyilvánítás határát.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FC

Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FCElhunyt Kulcsár Győző

Elhunyt Kulcsár Győzőhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen