hirdetés
Sport

2 milliós fizetésre mondott nemet Windecker József

Miután Windecker József nem tudott megegyezni az Újpesttel a nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról, a törökországi edzőtárborba sem utazott el. Ezzel kapcsolatban az Újpest hétfőre ígért tájékoztatást, s ekkor meg is jelent az üggyel kapcsolatos közleménye a honlapján.
2 milliós fizetésre mondott nemet Windecker József Az Újpest elárulta, miért nem tartott velük a beleki edzőtáborba Windecker József (Forrás: ujpestfc.hu)
hirdetés

Az Újpest közleményében azt írja, Windecker József a szezon végén lejáró szerződésének meghosszabbításával kapcsolatosan az év első napjaiban megkapta a klub új ajánlatát.

  • Havi nettó 2 millió forint feletti alapfizetést,
  • lakást,
  • kocsihasználatot és
  • étkezést

ajánlottak neki a június végén lejáró szerződés meghosszabbításának reményében, amit azonban a középpályás nem fogadott el.

„Sőt, az úgynevezett magyar szabállyal érvelt, miszerint nélküle csapatunk nem tudja az MLSZ által ajánlott törekvési elvet tartani. Ezzel a kereseti összeggel a legjobban fizetett játékosaink sorába léphetne, mindemellett prémiumrendszerünknek köszönhetően további komolyabb összeget kereshetne, valamint a céljaink elérését követően - ami az Újpest FC-nél a szezon végeztével nem lehet más, mint az európai futballporondra történő kijutás - év végi bónusz is illetné, ahogy a csapat többi tagját is” – ismerteti a klub.

Ezután megjegyzik, a jövőben az Újpest FC sokkal inkább azokra a játékosokra szeretne maximálisan fókuszálni, akikre hosszútávon számíthatnak. Közlésük szerint a filozófiájuk az, hogy lehetőségeikhez mérten maximálisan segítsék a játékosokat, és mindent megtegyenek annak érdekében, hogy a játékosaik szeme előtt csak a labdarúgás és a minél jobb teljesítmény elérése lebegjen.

„A klub és alkalmazottai Windecker József esetében is mindent megtettek annak érdekében, hogy csak a futballal törődhessen. Az Újpest FC-nek nem célja, hogy belemenjen egy mesterségesen magasra tornászott átigazolási és/vagy fizetési harcba, amelynek nem a játéktudás a lényege. Hisszük és valljuk, hogy az ilyen esetekben 'megtakarított' pénznek sokkal fontosabb és célszerűbb helye van például az utánpótlásbázisunk fejlesztésében, a felnőtt csapat körülményeinek további kényelmi javításában, de legalább ennyire fontos törekvés a szurkolóink kiszolgálásának jobbá tétele a Szusza Ferenc Stadionban” – írják a közleményben.

Megfogalmazták azt is, hogy egy megfelelő ajánlat esetén a jövőben a klub nem gördítene akadályt Windecker József esetleges távozása elé.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FC

Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FCElhunyt Kulcsár Győző

Elhunyt Kulcsár Győzőhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen