hirdetés
Sport

2 milliós fizetésre mondott nemet Windecker József

Miután Windecker József nem tudott megegyezni az Újpesttel a nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról, a törökországi edzőtárborba sem utazott el. Ezzel kapcsolatban az Újpest hétfőre ígért tájékoztatást, s ekkor meg is jelent az üggyel kapcsolatos közleménye a honlapján.
2 milliós fizetésre mondott nemet Windecker József Az Újpest elárulta, miért nem tartott velük a beleki edzőtáborba Windecker József (Forrás: ujpestfc.hu)
hirdetés

Az Újpest közleményében azt írja, Windecker József a szezon végén lejáró szerződésének meghosszabbításával kapcsolatosan az év első napjaiban megkapta a klub új ajánlatát.

  • Havi nettó 2 millió forint feletti alapfizetést,
  • lakást,
  • kocsihasználatot és
  • étkezést

ajánlottak neki a június végén lejáró szerződés meghosszabbításának reményében, amit azonban a középpályás nem fogadott el.

„Sőt, az úgynevezett magyar szabállyal érvelt, miszerint nélküle csapatunk nem tudja az MLSZ által ajánlott törekvési elvet tartani. Ezzel a kereseti összeggel a legjobban fizetett játékosaink sorába léphetne, mindemellett prémiumrendszerünknek köszönhetően további komolyabb összeget kereshetne, valamint a céljaink elérését követően - ami az Újpest FC-nél a szezon végeztével nem lehet más, mint az európai futballporondra történő kijutás - év végi bónusz is illetné, ahogy a csapat többi tagját is” – ismerteti a klub.

Ezután megjegyzik, a jövőben az Újpest FC sokkal inkább azokra a játékosokra szeretne maximálisan fókuszálni, akikre hosszútávon számíthatnak. Közlésük szerint a filozófiájuk az, hogy lehetőségeikhez mérten maximálisan segítsék a játékosokat, és mindent megtegyenek annak érdekében, hogy a játékosaik szeme előtt csak a labdarúgás és a minél jobb teljesítmény elérése lebegjen.

„A klub és alkalmazottai Windecker József esetében is mindent megtettek annak érdekében, hogy csak a futballal törődhessen. Az Újpest FC-nek nem célja, hogy belemenjen egy mesterségesen magasra tornászott átigazolási és/vagy fizetési harcba, amelynek nem a játéktudás a lényege. Hisszük és valljuk, hogy az ilyen esetekben 'megtakarított' pénznek sokkal fontosabb és célszerűbb helye van például az utánpótlásbázisunk fejlesztésében, a felnőtt csapat körülményeinek további kényelmi javításában, de legalább ennyire fontos törekvés a szurkolóink kiszolgálásának jobbá tétele a Szusza Ferenc Stadionban” – írják a közleményben.

Megfogalmazták azt is, hogy egy megfelelő ajánlat esetén a jövőben a klub nem gördítene akadályt Windecker József esetleges távozása elé.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hosszú Katinka aranyérmes 100 méter vegyesen

Hosszú Katinka aranyérmes 100 méter vegyesenA Vidi bravúros döntetlennel esett ki az Európa-ligából

A Vidi bravúros döntetlennel esett ki az Európa-ligábólhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen