hirdetés
Sport

„Sáskatámadástól” féltik a pályákat a labdarúgó-világbajnokság szervezői

„Világméretű botrányhoz” vezethetne egy orosz kormányzati tisztviselő szerint, amennyiben az idén nyáron megrendezésre kerülő labdarúgó-világbajnokság alkalmával sáskarajok vetnék rá magukat a focipályákra. Márpedig úgy tűnik, megvan ennek az eseménynek is a kockázata...
Sáska Egyelőre nem tudni, mit tehetnek a sáskák megjelenésének megelőzésére (Forrás: wikipedia.org)
hirdetés

Pjotr Csekmarjov azt mondta, hogy közel egymillió hektárnyi földterületen vannak jelen a sáskák Oroszország déli területén. Egyebek mellett Volgográd is érintett, ahol június 18-án az angol és a tunéziai válogatott mérkőzik majd meg egymással.

„Már megtanultuk, hogyan kezeljük a sáskákat, de hogyan kerülhetjük el, hogy világméretű botrányba keveredjünk a sáskák miatt ez évben? Az egész világ idejön. A focipályák zöldek. A sáskák imádják, ahol sok zöldet találnak. Hogyan is ne jönnének arra a helyre, ahol futballoznak?” – vetette fel Csekmarjov, az orosz mezőgazdasági minisztérium gabonatermesztési osztályának vezetője.

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság június 14-én kezdődik, a mérkőzésekre 11 orosz város összesen 12 stadionjában kerül sor.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Luka Modric az Év játékosa

Luka Modric az Év játékosaMohamed Szalah nyerte a Puskás Ferenc-díjat

Mohamed Szalah nyerte a Puskás Ferenc-díjathirdetés
Sergio Agüero szerződést hosszabbított a Manchester Citynél

Sergio Agüero szerződést hosszabbított a Manchester CitynélEurópa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FC

Európa-liga - Vereséggel kezdett a Vidi FChirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen