hirdetés
Sport

Autóbalesetben meghalt az Újpest fiatal labdarúgója

Tragikus hirtelenséggel elhunyt az Újpesti Labdarúgó Akadémia tizenhét éves labdarúgója, Molnár Emánuel Erik - közölte a klub a hivatalos Facebook-oldalán.
Gyász Tragikus hirtelenséggel elhunyt az Újpesti Labdarúgó Akadémia tizenhét éves labdarúgója, Molnár Emánuel Erik (Forrás: pixabay.com)
hirdetés

„Mély megrendüléssel tudatjuk minden sportbaráttal, hogy Akadémiánk U17-es játékosa, Molnár Emánuel Erik tragikus hirtelenséggel elhunyt”

– közölte a szomorú hírt Facebook-oldalán az Újpesti Labdarúgó Akadémia.

Május elsején 19 óra 30 perctől gyertyagyújtást szerveznek a tiszteletére a Bánka Kristóf Sportközpontban.

Az Index felidézi, a 2001-ben született játékos az előző szezonban harminchárom mérkőzésen harmincegy gólt ért el, és idén huszonhat meccsen nyolc gólt szerzett az MLSZ adatbázisa szerint. A portál szerint az új diósgyőri stadionban csütörtökön még pályára lépett a DVTK-UTE mérkőzésen.

A Blikk szerint a labdarúgó két társával autóbalesetet szenvedett Veresegyházán, amelynek során a másik két utas könnyebb sérüléseket szenvedett.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Fucsovics újabb háromszettes meccset nyert meg

Fucsovics újabb háromszettes meccset nyert megVégső búcsú Szepesi Györgytől

Végső búcsú Szepesi Györgytőlhirdetés
Babos: ezt elszúrtam

Babos: ezt elszúrtamhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen