hirdetés
Sport

Ronaldo: a korombeli játékosok Katarba vagy Kínába mennek

Cristiano Ronaldo azt mondta, hálás a Juventustól kapott lehetőségért, hiszen a játékosok az ő korában „általában Katarba vagy Kínába mennek”.
Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo szeretné megmutatni, hogy ő más, mint azok a játékosok akik az ő korában lezártnak vélik a pályafutásukat (By Ruben Ortega - Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48550566)
hirdetés

A 33 éves portugál focista – miután korábban kilenc éven át játszott a Real Madridnál – megközelítőleg 34 milliárd forintnak megfelelő összegért az olasz Juventushoz szerződött.

„Igen boldog vagyok, hogy a karrierem ezen szakaszában ehhez a klubhoz jöhettem”

– fogalmazott Ronaldo Torinóban.

Elmondta azt is, reméli, hogy „szerencsecsillaga” lehet a Bajnokok Ligája győzelmet áhító olasz klubnak. Szavaiból egyébként kiderült az is, hogy semmilyen más ajánlatot nem kapott.

A portugál labdarúgó 2009-től kezdődően játszott a Real Madridnál, addig a Manchester United játékosa volt. A Realnál klubrekordot jelentő 450 gólt sikerült szereznie.

Az ötszörös Aranylabda-nyertes 2016-ban a portugál válogatottal megnyerte az Európa-bajnokságot is.

„Győzni akarok. Én akarok lenni a legjobb. Ki tudja, talán ismét megkapom az Aranylabdát, a dolgok azonban természetes módon alakulnak majd. Nehéz volt győzni a Manchesterrel és a Real Madriddal, de talán itt? Majd meglátjuk”

– fogalmazott Ronaldo.

Ronaldo azt mondta, számos fontos tényező is hozzájárult a döntéséhez, valamint megjegyezte, hogy fizikailag, mentálisan és érzelmileg is jól van.

„Ezért vagyok olyan büszke arra, hogy itt vagyok, és arra, ahogyan ide érkeztem”

– tette hozzá.

Végezetül szólt arról is, hogy most – amikor nem 23, hanem 33 éves – szeretné megmutatni, hogy ő különbözik azon játékosoktól, akik az ő korában már úgy érzik, véget ért a karrierjük.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Egyesült Államok Nagydíja - Hamilton a pole pozícióban

Egyesült Államok Nagydíja - Hamilton a pole pozícióban


USA,     FORMA 1,     LEWIS HAMILTON

hirdetés
Elhunyt Magos Judit hatszoros Eb-aranyérmes asztaliteniszező

Elhunyt Magos Judit hatszoros Eb-aranyérmes asztaliteniszezőAz utcán támadtak rá a kétgyermekes magyar futónőre

Az utcán támadtak rá a kétgyermekes magyar futónőreA tallinni döntetlennel már nem juthat fel a válogatott

A tallinni döntetlennel már nem juthat fel a válogatotthirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen