hirdetés
Sport

Ronaldo: a korombeli játékosok Katarba vagy Kínába mennek

Cristiano Ronaldo azt mondta, hálás a Juventustól kapott lehetőségért, hiszen a játékosok az ő korában „általában Katarba vagy Kínába mennek”.
Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo szeretné megmutatni, hogy ő más, mint azok a játékosok akik az ő korában lezártnak vélik a pályafutásukat (By Ruben Ortega - Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48550566)
hirdetés

A 33 éves portugál focista – miután korábban kilenc éven át játszott a Real Madridnál – megközelítőleg 34 milliárd forintnak megfelelő összegért az olasz Juventushoz szerződött.

„Igen boldog vagyok, hogy a karrierem ezen szakaszában ehhez a klubhoz jöhettem”

– fogalmazott Ronaldo Torinóban.

Elmondta azt is, reméli, hogy „szerencsecsillaga” lehet a Bajnokok Ligája győzelmet áhító olasz klubnak. Szavaiból egyébként kiderült az is, hogy semmilyen más ajánlatot nem kapott.

A portugál labdarúgó 2009-től kezdődően játszott a Real Madridnál, addig a Manchester United játékosa volt. A Realnál klubrekordot jelentő 450 gólt sikerült szereznie.

Az ötszörös Aranylabda-nyertes 2016-ban a portugál válogatottal megnyerte az Európa-bajnokságot is.

„Győzni akarok. Én akarok lenni a legjobb. Ki tudja, talán ismét megkapom az Aranylabdát, a dolgok azonban természetes módon alakulnak majd. Nehéz volt győzni a Manchesterrel és a Real Madriddal, de talán itt? Majd meglátjuk”

– fogalmazott Ronaldo.

Ronaldo azt mondta, számos fontos tényező is hozzájárult a döntéséhez, valamint megjegyezte, hogy fizikailag, mentálisan és érzelmileg is jól van.

„Ezért vagyok olyan büszke arra, hogy itt vagyok, és arra, ahogyan ide érkeztem”

– tette hozzá.

Végezetül szólt arról is, hogy most – amikor nem 23, hanem 33 éves – szeretné megmutatni, hogy ő különbözik azon játékosoktól, akik az ő korában már úgy érzik, véget ért a karrierjük.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Fucsovics újabb háromszettes meccset nyert meg

Fucsovics újabb háromszettes meccset nyert megVégső búcsú Szepesi Györgytől

Végső búcsú Szepesi Györgytőlhirdetés
Babos: ezt elszúrtam

Babos: ezt elszúrtamhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen