Sport

Dzsudzsák Balázs havi 20 millióért mehet a Vidibe

A Ripost szerint már havi 20 millióért is a Vidibe mehet Dzsudzsák Balázs, és már csak a hivatalos aláírások hiányoznak az erről szóló szerződésről.
Dzsudzsák Balázs Dzsudzsák Balázs a korábbinál kedvezőbb ajánlatot tett a Vidinek (Készítette: Степиньш Ольга - http://soccer.ru/gallery/49140, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=18642055)

A korábban kért 48 helyett havi 20 millióért is vállalná a játékot a Vidiben a 31 éves futballista, akinek június 30-án járt le a szerződése az al-Vahdával, és noha a Vidivel kötendő szerződést még nem jelentették be, a Ripost több forrásból is úgy értesült, hogy már csak a hivatalos aláírások hiányoznak ahhoz.

A lap felidézi, az arab csapatnál Dzsudzsák 100 milliót keresett, de a fehérváriaktól ennek a felét, havi 48 millió forintot kért volna – amit azonban arra hivatkozva, hogy a hazai NB I-ben ez óriási összeg, elutasítottak.

Múlt héten azonban a futballista ismét megkereste a Vidit egy, a korábbinál olcsóbb ajánlattal. A Ripost szerint ezúttal az aláírási pénzen túl havi 20 milliót kér Dzsudzsák Balázs, amelynek elfogadására már hajlik a Vidi.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen