Sport

Új, professzionális kardio termékcsaládot dobott piacra a Panatta Sport

A kardio mozgás töretlen népszerűségnek örvend az edzőterem látogatók körében, így nem meglepő, hogy sokan szeretnének alacsony befektetés mellett cardio gépparkot kialakítani. A Panatta Sport professzionális termékcsaládjával erre a problémára kínál magas színvonalú megoldást.
Új, professzionális kardio termékcsaládot dobott piacra a Panatta Sport A márka egyik legnépszerűbb futógépe a Runnernewgold futópad

A Pininfarina neve igazi legenda a világ sportautóinak körében, egy összetéveszthetetlen stílus hordozója. Az olasz cég most megalkotta az új vonalát a Panatta Kardió Fitnesz gépeket. Pininfarina termékcsaládjával a Panatta márka új stílust hozott a kardio gépek világába. A legendás sportautó formatervező által ihletett új koncepció a forma és a technológia, a szépség és a funkcionalitás tökéletes egységét képviseli.

A Panatta remek megoldás azok számára, akik viszonylag alacsony befektetés mellett szeretnének kardio gépparkot kialakítani, hiszen ezek a kompakt csúcstechnológiás gépek kiváló ár-minőség arányt nyújtanak. A cég világszínvonalú ergonómiájáról, különleges megoldásairól, egyedi formatervezéséről és nagyon széles kínálatáról híresült el és vált az egyik legnépszerűbb márkák egyikévé. Az évek során a piaci trendeket és az újításokat követve a Panatta Sport nagymértékben növelte különböző futópad és egyéb kardiogépeinek számát. A Mánia Fitness kínálatában számos modell megtalálható ezek közül.

Pininfarina termékcsaládjának születése olasz mérnökök gondos tervezésének és szakértelmének köszönhető. A végeredményt letisztult formák, egyszerű és intuitív felhasználó barát felületek és edzési programok jellemzik. A gépek nagy előnye, hogybármilyen alkatú felhasználóhoz alkalmazkodnak, kialakításuk könnyű és gyors hozzáférést biztosít az edzőgéphez, valamint megakadályozza a balesetek kialakulását.

Az edzés hatékonyságát felhasználóbarát kijelző is segíti, amelyen számos dolgot be lehet állítani, ugyanakkor megvalósítható a gyorsan indítható edzés is. Az edzési paraméterek folyamatosan kijelzésre kerülnek, így a teljesítmény az edzés során végig nyomon követhető.

Mivel a termékcsaláddal a hagyományos működésen felül igazi élménnyé kívánják tenni a kardio mozgást, ezért rengeteg extra funkciót is beépítettek, például személyre lehet szabni a nézetet, amelyet edzés közben lát a felhasználó, képeket és videókat lehet választani, továbbá egyszerűen és gyorsan lehet kapcsolódni a webrádióhoz, a közösségi média felülethez, valamint különböző internetes oldalakhoz. A márka egyik legnépszerűbb futógépe a Runnernewgold futópad, ami maximális funkcionalitást nyújt a felhasználók számára. Rendelkezik tárgyakat/telefonokat tárolására alkalmas rekeszekkel, beépített pulzusérzékelőkkel, palacktartókkal, továbbá automatikus Polar kiegészítő érzékelés segíti a használatot.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen