Sport

Gyilkosság miatt nyomoznak Daniel Correa Freitas brazil focista halála ügyében

A brazil rendőrség vizsgálatot indított a brazil bajnokságban szereplő Sao Paulo játékosa, Daniel Correa Freitas halálának ügyében, miután vasárnap rátaláltak a 24 éves focista holttestére.
Gyász Gyilkosság miatt nyomoznak Daniel Correa Freitas brazil focista halála ügyében (Forrás: pixabay.com / Andreas Lischka)

A 24 éves labdarúgó halálát lőtt sebek okozták a hatósági jelentések szerint, ám a helyi rendőrség bővebb tájékoztatást egyelőre nem adott a haláleset körülményeiről. A holttestet Parana állam területén találták, s a helyi hatóságok azt közölték, hogy a vizsgálatok már „előrehaladott szakaszban” vannak.

A Sao Paulo közleményében azt írta, sajnálattal értesültek Daniel haláláról, egyúttal támogatásukat ajánlották fel a labdarúgó barátainak, családjának a gyászukban.

Daniel Correa Freitas a Cruzeirónál kezdte pályafutását, majd 2013 és 2015 között a Botafogo, azt követően pedig a Sao Paulo játékosa is volt, s emellett a Ponte Pretánál is játszott.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen