Tech

Mostantól akárkivel beszélhetünk Skypeon

Mit jelent mindez? A Microsoft által tervezett programmal mostantól bárkit meginvitálhatunk egy beszélgetésre, mindehhez pedig nem szükséges sem regisztrálni, sem pedig a szoftvert telepíteni számítógépünkre. Nem tűnik túl egyszerűnek a működési elve, és nem, valóban nem is az. Ha Önnek van Skype profilja a következőt kell tennie:
Így kell beállítani, hogy bárkivel skypeolhassunk Így kell beállítani, hogy bárkivel skypeolhassunk (Forrás: Origo)

Be kell lépjen a csoporthívások beállításaiba. Ezek után, ha behívta az összes felhasználót, akivel a csevegést szeretné lefolytatni, a szoftver felteszi a kérdést, miszerint kívánunk-e még másokat is meginvitálni. Nos ekkor tudjuk beállítani "Bárki számára elérhető csatlakozási hivatkozás létrehozása" opciót, aminek segítségével a későbbiekben bármikor tudjuk használni ezt a beállítást. A böngésző segítségével, pedig be lehet hívni akárkit a beszélgetésbe.

A Microsoft valószínűleg ezzel azt szeretné elérni, hogy a termékeik egyre nagyobb közönséghez jussanak el. A Skype, mint csevegő program hosszú ideig uralta a piacot, ám kedveltsége kissé lehanyatlóban van. Ha éppen kicsit lassabb internetkapcsolattal rendelkezünk, a hívásélmény nem lesz maximálisan kielégítő. Arra viszont felhívjuk a figyelmet, hogy csak a Skype szoftverével, illetve böngészős változatával működik ez a lehetőség, mobilon ne is próbálkozzanak vele!

SkypeA Microsoft így szeretné népszerűsíteni a Skypeot (Forrás: Szaktudas.com)

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen