Tech

Új rekord az iPhonnal

48 millió iPhone kelt el ebben a negyedévben, amellyel új rekordot állított be az Apple.
iPhone vs. Android iPhone vs. Android (Forrás: stopntalk.com)

Az elmúlt 3 hónapban 30 százalékkal növekedett az iPhonet vásárlók száma. Az legnagyobb érdekesség mégis az, hogy ebbe csak az Androidos telefonról váltók tartoznak bele, azok nem akik most először szerezték be okoskészülékeiket.

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója, mindezt kedden jelentette be. Azt nem tudhattuk meg tőle, hogy mégis mi az oka annak, hogy soha ennyi Androidos használó nem váltott még át iPhonra, pedig 3 éve folyamatosan figyelik az adatokat. Az viszont tény, hogy a marketing területén elég agresszívan bekezdett az Apple. Egyes európai országokban, illetőleg az Egyesült Államokban is olyan akciót kezdeményeztek idén márciusban, hogy bárki beszámíttathatta régi Android készülékét egy új Apple telefon árába. Úgy látszik be is jött a számításuk.

Idén nyáron egy olyan programmal álltak elő, amely segítségével lényegesen könnyebben áthelyezhetjük adatainkat az Androidos készülékekből az iPhonokra, ráadásul mindezt az iPhone S6 debütálására időzítették.

A vezérigazgató derűsen látja a jövőt is. Olyan évkezdést vár, amelyben tovább fog erősödni az Apple, a felhasználók tekintetében.

iPhone Az új iPhone (Forrás: Google.com)

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen