Tech

Aktívan is el lehet tölteni az időt a gép előtt

Ki mondta, hogy a számítógépes játékok mellett eltunyul az ember és egész nap csak a székben tesped? Egy fiatal srác most megmutatta, hogy aktívan is el lehet tölteni a képernyő előtti időt.
WoD Milliók játszanak napjainkban is a World of Warcraft-al (Forrás: Fdlreporter.com)

Azért a számítógépes játékok zömét még mindig a hagyományos módon, egérrel és billentyűzettel kell vezérelni, vannak azonban, akik megunják ezt a módot és valami kihívásra vágynak. Így aztán a leglehetetlenebb kiegészítőket is felhasználják ahhoz, hogy megnöveljék a játékélményüket, vagy éppen megnehezítsék kicsit a saját dolgukat.

A World of Warcraft már hosszú évek óta jelen van a gamer-piacon. A játék teljes körű leírása nem egy oldal lenne, de a leglényegesebb dolog, amit most tudni kell, hogy a playereknek kitartó munkával kell fejleszteniük a karakterük tapasztalati szintjeit. A java pedig még csak ezután jön. A maximum szint jelenleg 100-as. A Blizzard még korábban bevezette, hogy egy bizonyos összegért cserébe nem kell fejlődni a szintek maximalizálásáért, hanem azonnal 100-asak lehetünk. Vannak azonban olyanok, akik szeretik a fejlődés menetét.


Így van ezzel feltehetőleg a videón szereplő srác is, aki a Rudeism becenévre hallgat és úgy döntött, hogy a billentyűt és egeret "eldobva", máshogy kezd neki a szintezésnek. Mindehhez pedig a Dance Revolution táncszőnyeget használta fel. Ezzel irányította a karakterét.

Az egyszer biztos, hogy a játék előtt töltött hosszú-hosszú órák aktívan teltek el számára, hiszen ez azért merőben más, mint végig ülni és a gombokat nyomogatni. Egyébként nem ez volt első alkalom, hogy Rudeism úgy döntött, sutba vágja a játékhoz tartozó kontrollert és valami mással próbálkozik. Játszott ő már kalandjátékot kormánnyal és lövöldözött gitárral is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen