hirdetés
Tech

Anyajegyvizsgálat egy applikációval?

Az alkalmazás az anyajegyről készült fotó alapján javasolhatja, ha orvoshoz kell fordulnunk.
Applikáció Az alkalmazás azért nem helyettesíti a szakorvos által végzett vizsgálatot!
hirdetés

A Skin Vision kétségkívül az egyik leghasznosabb applikáció a jelenlegi palettán. Használatakor nem kell mást tennünk, minthogy telefonunk kamerája segítségével lefényképezzük az érintett anyajegyet.

Az alkalmazás ekkor egy matematikai algoritmust használva dönti el, hogy az érintett anyajegy jóindulatú, vagy esetleg rosszindulatú.

„A Skin Vision egyedülálló algoritmusa kiszámítja a bőr szöveteinek és sérüléseinek fraktáldimenzióját”

- írja a Ripost.

Az app emellett, az elkészült fotókat rendszerezve és elmentve, idődről időre összehasonlítja az anyajegyeket. Így abban az esetben, ha valamelyiknek változik a mérete, a színe, vagy a formája, rögtön figyelmeztet.

Ezenkívül arra is lehetőség van, hogy a képeket azonnal elküldjük a bőrgyógyásznak is, aki szakavatott szemével még gyorsabban felfedezheti, ha valami nincs rendben.

Azért, hogy az alkalmazás megbízható maradjon, fejlesztői folyamatosan együtt dolgoznak bőrgyógyászokkal, a klinikai vizsgálatokon pedig eddig nagyon jól teljesítettek.

Mindemellett persze fontos megjegyezni, hogy az alkalmazás használata egyáltalán nem helyettesíti a rendszeres szakorvosossal végeztetett szűrővizsgálatokat!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen