hirdetés
Tech

Nagy volt a gond a UPC szolgáltatásaival

Ma reggel óta komoly gondok voltak a UPC-nél. Sem telefonálni, sem pedig internetezni nem lehetett a szolgáltatás előfizetőinek.
UPC Leállt a UPC reggel (Forrás: Facebook / UPC)
hirdetés

Szerda reggel óta számos panasz érkezett a UPC-hez. Az előfizetők azt sérelmezik, hogy képtelenség volt internetezni, valamint telefonálni a szolgáltatással - írja a 24.hu.

Mondjuk való igaz, a mai világban ez elég nagy probléma tud lenni, mindenestre a UPC Facebook oldalát ellepték a háborgó kommentek.

Maga a vállalat egyébként elismerte, hogy gondok vannak, ráadásul országosan, de hogy ez pontosan mit is takar, az eddig rejtély volt. Nemrégiben azonban elmondták „informatikai probléma” állt fenn (bár ez sem túl részletes magyarázat).

Úgy tűnik azóta kijavították a hibát, közleményükben pedig a következőket írták:

„Kedves Ügyfeleink!

A lent jelzett hiba elhárítása információink szerint megtörtént, a modemek visszacsatlakoznak a hálózatunkra. Amennyiben továbbra is probléma tapasztalható, a modem újraindítására lehet szükség.

Türelmeteket köszönjük és elnézést kérünk az okozott kellemetlenség miatt.”

- olvasható a vállalat közösségi oldalán.

A korábbi poszt:

„Jelenleg az internet és a vezetékes telefon szolgáltatásban országos fennakadás tapasztalható. A hiba hátterében informatikai probléma áll, aminek az elhárítását megkezdtük. Amint további információval rendelkezünk, jelezzük.”

Az is biztos, hogy a meghibásodás a fővárost is érintette és az is bizonytalan volt hogy mikorra várható újra a szolgáltatás zavartalan működése.

Egyébként a UPC szerint a televízió zavartalanul működött, erre azonban többen rácáfoltak. Ám a vállalat szerint, ha probléma is van a műsorszolgáltatással, az nem a jelenlegi meghibásodásnak volt köszönhető.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen