Tech

Eltörli a hűségidőt a Telenor

Új szerződések megkötésekor a szolgáltató október 24-től minden lakossági tarifájánál eltörli a hűségidőt.
Telenor eltörli a hűségidőt Vége a hűségidő korszakának?! (Forrás: Pexels.com)

Idén májusban a piacon elsőként vezette be a Telenor Hello Data díjcsomagjait, amelyekkel ügyfeleinek korlátlan adatforgalmat biztosított belföldön, s a hűségszerződés kötöttségeitől is mentesültek.

A közelmúltban kihirdetett új törvényi szabályozásnak megfelelve a Telenor számos olyan további változtatást vezet be, amelyek kedvezően érintik az ügyfeleket.

Bár a jogszabály-módosítás lehetőséget adna 12 hónapos hűségidő meghatározására, a Telenor úgy döntött, hogy 2017. október 24-től az összes lakossági díjcsomagjánál eltörli a hűségidőt, új szerződéskötéskor.

Csak abban az esetben marad– 24 hónapos – hűségszerződést, ha az ügyfél készüléket is vásárol.

A jogszabály-módosítással összhangban október 24-től díjmentesen függetlenítik a szerződéssel együtt vásárolt készülékeket, a szerződés lejártát követően. A hálózat-függetlenítést a Telenor országos üzlethálózatában igényelhetik mind a lakossági, mind az üzleti ügyfelek. Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen