Tech

Az Apple bemutatta piros iPhone 8 készülékét

Az iPhone 8 készülék is elérhetővé válik piros színben – ahogyan korábban, az Apple ezúttal is a HIV és az AIDS elleni küzdelmet igyekszik támogatni a piros okostelefonok bemutatásával.
Piros iPhone Az iPhone 8 készülék is elérhetővé válik piros színben (Forrás: YouTube / CNET)

Az Apple szinte pontosan egy évvel ezelőtt mutatta be a piros színű iPhone 7-et, amely nem kifejezetten meglepő módon az iPhone RED nevet kapta, és a vállalat a (RED) nevű, az AIDS/HIV elleni alappal együttműködve tette azt elérhetővé.

A korábban bemutatott verzióhoz ugyan merőben hasonlít az iPhone 8 piros változata is, ugyanakkor említésre érdemes lehet, hogy a foglalatban most a korábbi, fehér szín helyett feketével találkozhatunk.

Egyelőre az Apple prémium iPhone X modellje esetében nem mutattak be új színt, így az továbbra is ezüst és fekete színben elérhető. Ugyancsak a Product RED kezdeményezés keretében azonban az iPhone X számára egy vörös színű bőrtokot mutatnak majd be.

„A különleges kiadású (PRODUCT)RED iPhone egy lenyűgöző, piros és fekete színkombinációban jelenik meg, egyúttal lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy hatással legyenek a HIV és AIDS terjedésének megállítását célzó küzdelemre”

– mondta Greg Joswiak, az Apple termékmarketing részlegében alelnöke.

Az új színben elérhető iPhone és telefontok ugyanolyan áron lesz elérhető, mint a más színben kapható „társaik”, így a tok 99 dollárba kerül majd, míg a telefon kezdő ára 699 dollár lesz.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen