hirdetés
Belföld

Füsttel teli házból mentettek ki egy idős nőt a rendőrök

Egy füsttel teli házból mentettek ki egy 77 éves nőt a rendőrök Karcagon szerda délután.
A ház, ahol a tűz keletkezett Füsttel teli házból mentettek ki egy idős nőt a rendőrök (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint szerda délután 15 órakor érkezett bejelentés a Jász- Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy egy karcagi családi ház ablakán füst ömlik ki.

A helyszínre a Karcagi Rendőrkapitányság beosztottjai érkeztek ki elsőként, akiknek a bejelentő tudomására hozta, hogy egy idős nő él a lakásban, aki valószínűleg bent is tartózkodik. A járőrök a ház ajtaját zárva találták, kiáltásukra csak egy halk válasz érkezett.

„Szabó Katalin rendőr törzszászlós, Antal Szabolcs rendőr zászlós, Csoma István rendőr zászlós és Bagdi Albert rendőr törzszászlós joggal feltételezték, hogy a ház lakója veszélyben van, ezért az ablakon másztak be, hogy a segítségére siessenek.”

A rendőrök az egyik helyiségben rátaláltak a rémült idős nőre, aki nehezen tudott járni és beszélni. A rendőrök végül felemelve, testükkel óvva menekítették ki az idős nőt az épületből.

Az időközben helyszínre érkező tűzoltók megkezdték a munkájukat és a 77 éves nőt a mentőszolgálat munkatársai az elsődleges ellátást követően kórházba szállították – olvasható a police.hu oldalon megjelent közleményben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Már nincsenek késések a vasúti forgalomban a viharos szél miatt

Már nincsenek késések a vasúti forgalomban a viharos szél miatt


VASÚT,     KÖZLEKEDÉS,     SZÉL

A 29. héten gazdára talált a Skandi főnyereménye

A 29. héten gazdára talált a Skandi főnyereményehirdetés
Idén kevesebb szabálytalanságot találtak az aquaparkokban

Idén kevesebb szabálytalanságot találtak az aquaparkokban


AQUAPARK,     ATM,     FÜRDŐK

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen