Belföld

Nem először ölt a rákóczifalvai gyilkos

Korábban is követett el gyilkosságot T. Tamás, aki a múlt hónapban két, egymás szomszédságában élő rákóczifalvai férfit ölt meg – írja a Blikk.
A gyilkosságok gyanúsítottja A rákóczifalvi kettős gyilkossággal gyanúsított 25 éves férfit kísérik az előzetes letartóztatásáról döntő tárgyalásra a Szolnoki Törvényszék épületében 2018. február 26-án. Rákóczifalván két férfit találtak holtan február 22-én.. MTI Fotó: Mészáros János

Februárban két férfit holtan találtak Rákóczifalván, amit követően a rendőrök egy nap alatt azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves rákóczifalvai férfit. A Blikk szerint T. Tamás korábban is követett el gyilkosságot, áldozata akkor is egy, a lakóhelyéhez közel élő, hatvan év feletti férfi volt.

A lap úgy tudja, a 25 éves férfi először egy 63 éves nyugdíjas férfit ölt meg, aki korábban a rendőrség kötelékében dolgozott, és ugyancsak Rákóczifalván élt, de eddig úgy vélték, baleset okozta a halálát.

A Blikk úgy tudja, T. Tamás hétfőn bevallotta, hogy december 21-én ő ölte meg a nyugdíjas férfit – ügyvédje is megerősítette, hogy T. Tamás egy harmadik cselekményt is elismert.

A gyilkossággal gyanúsított férfiA 25 éves férfi elismerte a harmadik elkövetett emberölést is (Forrás: police.hu)

Frissítés:

A rendőrség szerda reggel közleményt adott ki a honlapján, amiben azt írják, 2017. december 24-én holtan találtak egy idős férfit rákóczifalvai otthonában. Az akkor beszerzett adatok, információk és orvosszakértői vélemények nem támasztották alá az idegenkezűséget, ezért a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálta a haláleset körülményeit.

A megyei nyomozók azonban a februári emberöléseket követően ezzel a gyanús halálesettel is összefüggésbe hozták T. Tamást, aki a rendőrök jól felépített kihallgatási taktikájának köszönhetően március 5-én, folytatólagos kihallgatásán elismerte a harmadik, Rákóczifalván elkövetett emberölést is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen