hirdetés
Belföld

Három gépjármű ütközött a 4-es számú főúton, majd pár perccel később egy kamion és egy személygépkocsi

Három gépjármű ütközött a 4-es számú főúton, az utat teljes szélességében lezárták - írja a police.hu.
Három gépjármű ütközött a 4-es számú főúton 2018. 07. 10. Teljes útlezárás Szolnoknál
hirdetés

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2018. július 10-én 9 óra 40 perc körül Szolnok külterületén, a 4-es számú főút 103+2000. kilométerszelvényében.

Az elsődleges adatok szerint három gépjármű ütközött a körforgalomnál.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a főút forgalmát mindkét irányból Szolnok belterületén át terelik.

Pár perccel később, ugyanúgy a 4-es számú főúton, a 104. kilométerszelvényében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött.

A balesetben – az elsődleges adatok alapján- ketten sérültek meg. A mentőszolgálat munkatársai megkezdték a sérültek ellátását.

A rendőrök félpályás útlezárás mellett folytatják mind a két baleset helyszínelését. A közlekedők rendőri forgalomirányításra számíthatnak az adott útszakaszon.

Frissítés!

Befejeződött a műszaki mentés és a balesetek helyszínelése a 4-es számú főúton.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Gáz-riasztó fegyverrel ment a temetőbe a pénzét követelni egy férfi

Gáz-riasztó fegyverrel ment a temetőbe a pénzét követelni egy férfiProstituáltakat futtató szegedi férfi ellen indult eljárás

Prostituáltakat futtató szegedi férfi ellen indult eljárásMTA: a székelység a magyar nemzet része, nem nemzeti kisebbség

MTA: a székelység a magyar nemzet része, nem nemzeti kisebbség


MTA,     SZÉKELYSÉG,     MAGYARSÁG

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen