hirdetés
Belföld

Nyelvtanulási diákhitellel is segítenék az idegen nyelvek elsajátítását

Egyebek mellett nyelvtanulási diákhitel bevezetésével is elősegítenék, hogy ideálisabb legyen a magyarok idegennyelv-tudása – írja az Index.
Tanulás A nyelvtanulás elősegítésére terjesztettek új javaslatcsomagot a kormány elé (Forrás: pixabay.com / Nicholas Jackson)
hirdetés

Új javaslatcsomagot terjesztettek a kormány elé, amely a nyelvtanulás hatékonyságát hivatott növelni – számol be róla az Index. Ennek oka, hogy a versenyképesség javulásának legnagyobb akadálya jelenleg a magyarok rossz idegennyelv-tudása.

A nyelvtanulási diákhitel bevezetése mellett a Nemzeti Versenyképességi Tanács a helyzeten például az idegennyelvi-táborok ösztönzésével, továbbá a külföldi filmek feliratozásának előtérbe helyezésével javítana. Egyelőre a javasolt intézkedések gyakorlati alkalmazásáról részleteket nem közöltek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Gáz-riasztó fegyverrel ment a temetőbe a pénzét követelni egy férfi

Gáz-riasztó fegyverrel ment a temetőbe a pénzét követelni egy férfiProstituáltakat futtató szegedi férfi ellen indult eljárás

Prostituáltakat futtató szegedi férfi ellen indult eljárásMTA: a székelység a magyar nemzet része, nem nemzeti kisebbség

MTA: a székelység a magyar nemzet része, nem nemzeti kisebbség


MTA,     SZÉKELYSÉG,     MAGYARSÁG

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen