Belföld

Karácsony Gergely: Budapestnek szolidárisabbnak, kreatívabbnak, zöldebbnek kell lennie

Budapestnek szolidárisabbnak, kreatívabbnak és zöldebbnek kell lennie, ehhez közös döntéshozatal és közös főváros kell - mondta Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje szombaton programbemutató rendezvényén.
Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti programbemutatója Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje programbemutató rendezvényén a budapesti Flamenco szállóban 2019. január 26-án. MTI/Mónus Márton

A politikus tízpontos javaslatot állított össze, amelyet társadalmi vitára is bocsát, mert - mint fogalmazott - olyan városvezető akar lenni, aki képviseli a közös akaratot, de nem hiszi, hogy azt neki egyedül kell kitalálnia.

Programjában szerepel az állampolgári javaslat bevezetése a Fővárosi Közgyűlés ülésére, a szmogriadó szabályzásának módosítása, forgalomcsillapítás a város több pontján és a bérlakásállomány jelentős növelése.

Forrás: MTI

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen