Bulvár

Mi lesz Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekeivel?

Angelina Jolie és Brad Pitt válni készülnek, de vajon mi lesz a pár közös gyermekeivel?
Angelina Jolie és Brad Pitt válni készülnek Angelina Jolie és Brad Pitt válni készülnek (Forrás: ibtimes.com)

A színésznő szeretné megkapni hat gyermekük felügyeleti jogát – a bíróságot arra kérte, hogy Pittnek csak láthatást biztosítson. A párnak összesen hat gyermeke van, akik életkora 8-15 év közötti.

A pár közös gyermekei:

  • A 15 éves Maddox, a legidősebb a hat gyermekük közül. Maddox-ot már az előtt örökbe fogadta egy kambodzsai árvaházból a színésznő, mielőtt Pittel összejött volna. 2002-ben, amikor Jolie örökbe fogadta, a fiú hét hónapos volt, ugyanebben az időben Jolie még Billy Bob Thortonnal volt együtt. Később Pitt örökbe fogadta Maddoxot.
  • A második legidősebb gyermekük a 11 éves Zahara, akit Jolie Etiópiából fogadott örökbe a lány 6 hónapos korában, 2005-ben. A lány egyébként apróbb szinkronszerepet már kapott Kung-Fu Panda nevű animációs film haramdik részében. Bár kapcsolatuk korai szakaszában, de a lány örökbefogadásában már Brad Pitt is részt vett.
  • Első nem-örökbefogadott gyermekük a most 10 éves Shiloh, aki 2006-ban született. A lány hamar a címlapokra került, amikor Jolie 2010-ben a vanity Fair-nek elmondta, hogy Shiloh „fiú szeretne lenni” – Pitt hozzátette, hogy Shiloh szereti, ha eredeti neve helyett csak John-nak hívják őt.
  • A 12 éves Pax-et 2007-ben, a fiú három éves korában fogadták örökbe. Vietnamban azonban össze nem házasodott párok nem fogadhatnak örökbe közösen gyermeket – márpedig Jolie és Pitt ekkor nem voltak még házasok. Éppen ezért a fiú örökbefogadó szülője Jolie lett, de Pitt az Egyesült Államokban kérvényezte, hogy a gyerek gyámja lehessen.
  • A pár nyolc éves ikrei, Vivienne és Knox „maradtak még hátra”, akik 2008-ban születtek. Vivienne mellesleg már egy Disney filmben is szerepelt édesanyjával.

Korábban a pár úgy nyilatkozott, hogy a „legjobb dolog, ami történt velük, az a gyerekeik voltak”. Ügyvédje szerint Angelina Jolie a „család egészsége érdekében” kezdeményezte a válást, míg a színésznő menedzsere, Geyer Kosinski hozzátette, hogy

„Angelina mindig azt teszi, ami szerinte a legjobb a gyerekeknek”.

A TMZ szerint egyenesen az vezetett a váláshoz, hogy Angelina Jolie elégedetlen volt azzal, ahogyan Pitt a gyerekeket nevelte.

Brad Pitt ugyanakkor mindezt nem hagyta szó nélkül, hiszen szerinte a színésznő ezzel éppen a gyerekeket tette a paparazzik és a bulvárlapok „prédájává”. Brad Pitt úgy látja, felesége a válással „elszabadította a poklot”.

Brad Pitt egyébként maga is úgy nyilatkozott korábban, hogy nagyon fontosak számára a gyerekek.

„A világ leggazdagabb emberének érzem magam, mióta apa lettem. Folyvást aggódom értük, (…) az érzelmi kötődés és a felelősségtudat miatt, ami elárasztja az embert, amint van egy családja, amelyről gondoskodnia kell. Jobban törődöm velük, mint magammal, ami szerintem a szeretet valódi meghatározása” – mesélte 2014-ben a Psychologies magazinnak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen