Bulvár

Brad Pitt a vizsgálat szerint valószínűleg nem bántotta a fiát

Végéhez ért az a vizsgálat, amely során Brad Pitt a fiával szemben mutatott esetleges kifogásolható, bántalmazó magatartásával kapcsolatosan nyomoztak. Az amerikai médiajelentések szerint azonban a vizsgálat során nem találtak a bántalmazásra utaló jeleket.
Brad Pitt és Angelina Jolie Brad Pitt és Angelina Jolie (Forrás: hirek.ma)

Azt vizsgálták a Los Angeles-i szociális dolgozók, hogy Brad Pitt tanúsított-e bántalmazó magatartást a fiával szemben szeptemberben, amikor egy magánrepülőgépen utaztak. Korábban ugyanis arról tettek bejelentést nekik, hogy a színész megütötte 15 éves fiát, Maddox-ot a repülőgépen.

Az incidenst követően egy nappal Pitt felesége, Angelina Jolie benyújtotta a válókeresetet. A pár ugyan még csak két éve házasodott össze, de már több mint egy évtizede éltek együtt.

A gyerekek elhelyezése szempontjából is fontos lehet a vizsgálat eredménye. Angelina Jolie szeretné, ha mind a hat gyermeket az ő felügyelete alá helyeznék, illetve azt szeretné, ha Pitt számára láthatást biztosítanának.

A Los Angeles-i Gyermek és Családi Szolgáltok osztálya közölte, hogy nem tudja megerősíteni a Brad Pittel szemben folyatott vizsgálat fejleményeit.

Angelina Jolie „összeegyeztethetetlen ellentétekre” hivatkozva nyújtotta be a válókeresetét szeptember 19-én.

Brad Pitt és Angelina Jolie 2005-ben jöttek össze a Mr & Mrs Smith című film forgatását, amelybe egy bonyolult kapcsolatban lévő párt alakítottak. Miután hosszú évekig együtt éltek, 2014-ben házasságot kötöttek. Ez Brad Pitt második házassága volt, korábban elvált Jennifer Anistontól. Angelina Jolie-nak pedig korábban már két házassága is volt, Billy Bob Thornton-nakl, illetve Jonny Lee Millerrel.

A párnak összesen hat közös gyermeke van, Maddox, Pax és Zahara, akiket örökbe fogadtak, valamint Shiloh, Knox és Vivienne, akik a pár biológiai gyermekei.

Az 52 éves Brad Pitt és 41 Angelina Jolie privát körülmények között kötötték meg házasságukat a franciaországi Provence tartományban lévő birtokuknál. A gyermekeik rajzaival díszített menyasszonyi ruhában jelent meg az esküvőn Jolie.

A színészi munkásságuk mellett mindkét sztárról ismert, hogy emberbarát célokért is küzdenek, Angelina Jolie például az UNHCR nagyköveteként is tevékenykedett több mint egy évtizedig. Nemrég egyébként egy menekülttáborban is járt ezzel a tevékenységével összefüggésben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen