hirdetés
Bulvár

Carrie Fisher szívrohamot kapott egy repülőút során

A főként a Star Wars filmek Leia hercegnőjeként ismert Carrie Fisher súlyos szívrohamon esett át, így intenzív osztályra került – mondta a testvére.
Carrie Fisher Testvére szerint (Forrás: businessinsider.com)
hirdetés

Carries Fisher (60) szívrohamot kapott mindössze percekkel a Londonból Los Angelesbe vezető repülőút vége előtt. A gép utasai elsősegélyben részesítették a színésznőt, akit később kórházba szállítottak. Fisher testvére, Todd elmondta, hogy a színésznőt az intenzív osztályon ápolják Los Angelesben.

„Nagyon jó volna, ha mindenki imádkozna érte. Az orvosok végzik a dolgukat, és nem akarjuk zavarni őket. Türelmesen várunk” – mondta a testvére.

Valamivel később Carrie fivére az AP hírügynökségnek azt mondta a színésznő állapotával kapcsolatban, hogy már túl van a „vészhelyzeten”, ugyanakkor egyelőre részleteket nem tud megosztani. 

Carrie Fisher éppen a legújabb, The Princess Diarist című könyvének népszerűsítésére szervezett turnén vett részt, ezért kelt útra. A szívroham a TMZ szerint megközelítőleg negyed órával azt megelőzően történt, hogy a repülőgép földet ért volna.

A gépen szerencsére utazott egy egészségügyi szakember is, aki elsősegélyben részesítette a színésznőt. Ezt követően a mentők újabb 15 percig végeztek újraélesztést, mielőtt Fisher állapota viszonylag stabillá vált, és a kórházba szállíthatták. A TMZ celebportál szerint Fishert a kórházban lélegeztetőgépre kötötték.

A United Airlines egy közleményében kifejtette, hogy az érintett, Londonból Los Angelesbe tartó járatot a leszállásnál már egészségügyi személyzet várta, miután a gép személyzete jelentést tett arról, hogy az egyik utas eszméletlen. (Viszont ekkor nem nevezték meg, hogy ki az érintett utas.)

A Los Angeles-i tűzoltóság közölte, hogy a mentők a gép elé siettek, és újraélesztették a beteget, akit aztán a helyi kórházba szállítottak. Egy helyi rendőr az NBC-nek azt mondta, hogy a színésznő állapota „nem jó”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
Csaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmon

Csaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmonWill Smith a Lánchíd tetején táncol a nemrég megosztott videóján

Will Smith a Lánchíd tetején táncol a nemrég megosztott videóján


WILL SMITH,     LÁNCHID,     SZÍNÉSZ

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen