Bulvár

„Michael Jacksont megölték” 18 éves lánya szerint

Paris Jackson azt állítja, hogy apját, Michael Jacksont megölték – sőt, emellett úgy véli, hogy ennek a családjában mindenki más is tudatában van.
Paris Jackson / Michael Jackson „Michael Jacksont megölték” 18 éves lánya szerint (Forrás: irishmirror.ie)

Michael Jackson egyetlen, mára már 18 éves lánya azt mondta, hogy apja halálának körülményeit előre „megrendezték”, és „minden jel arra mutat”, hogy gyilkosság történt. Ez első, a lánnyal készült részletes interjúban felvetődik, hogy Paris visszaemlékezése szerint az apja utalt arra, hogy bizonyos emberek ellene dolgoznak, és félelme szerint végül akár meg is ölhetik őt.

„Utalásokat tett emberekre, akik ellene dolgoztak. És volt egy idő, amikor úgy gondolta, hogy egy napon meg is ölik őt” – mondta Paris Jackson a Rolling Stone magazinnak.

A lány egyébként azt mondta, hogy teljesen biztos abban, hogy az apját megölték – szerinte ez egyébként „egyértelmű” is.

„Minden jel erre mutat. Úgy hangzik, mint egy összeesküvés-elmélet, vagy mint valami marhaság, de minden valódi rajongó és a családban mindenki tudja ezt.” – jelentette ki, hozzátéve, hogy szerinte előre megtervezték a gyilkosságot.

Paris JacksonParis Jackson szerint sokan akarhatták apja halálát (Forrás: channel24.co.za)

Amikor arról kérdezték, hogy mégis, ki akarhatta a popsztár halálát, a lány azt felelte, hogy „nagyon sok ember”, ám nem részletezte, hogy pontosan kikre gondolt. Azt azonban elmondta, hogy továbbra sem adja fel, és igazságot akar apja halála kapcsán.

„Ez egy sakkjáték. Én pedig próbálom megfelelően játszani ezt a sakkjátékot. Egyelőre ez minden, amit ezzel kapcsolatban mondhatok”.

Michael Jackson 2009 júniusában altató-túladagolás következtében hunyt el, személyi orvosát, Conrad Murrayt felelőtlenségből elkövetett emberölés miatt 2011 novemberében négy év börtönbüntetésre ítélték.

Paris Jackson apja halálán kívül beszélt még arról is, hogy ő maga több alkalommal is kísérelt már meg öngyilkosságot, valamint elmondta, hogy nagy traumaként érte, hogy egy nála sokkal idősebb, „vadidegen” személy szexuálisan bántalmazta őt, amikor ő még csak 14 éves volt. Részleteket ezzel kapcsolatban sem közölt, viszont elmondta, hogy nagyon nehéz volt feldolgoznia a történteket.

„Nem akarok túl sok részletet közölni. De egyáltalán nem volt jó tapasztalat, és nagyon nehéz volt számomra akkor, és senkinek nem beszéltem róla."Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen