Bulvár

Scarlett Johansson mégsem szakított férjével?

Scarlett Johansson a hírek szerint már fél éve nem él a férjével, és a People megerősítette azt is, hogy két év után a pár szakít. A „Trumpellenes tüntetésen” is részt vett a 32 éves színésznő, ahol nem viselte jegygyűrűjét. Aztán mégis együtt látták férjével szerdán...
Scarlett Johansson és férje Scarlett Johansson együtt jelent meg férjével egy kiállításon szerdán este (Forrás: dailymail.co.uk)

Eléggé úgy tűnt, hogy ami férjével való kapcsolatát illeti, Scarlett Johansson továbblép. A 32 éves színésznő a People magazin szerint valóban szakított férjével, Romain Dauriac-kal a két éves házasságukat követően.

Szerdán Scarlett Johanssont New Yorkban pillantották meg, ahol napszemüveget, egy sötét színű kabátot és farmernadrágot viselt, amelyhez egy rozsdaszínű sálat vett fel. Nem elsősorban ez keltette fel ugyanakkor az emberek figyelmét, hanem az, hogy továbbra sem volt rajta a jegygyűrűje.

Szerda délután aztán a DailyMail szerint a férjével jelent meg egy New York-i galériában, ahol nem tűnt úgy, hogy a férjével megromlott volna a viszonyuk, közösen pózoltak is a fotósoknak.

„Már nyár óta külön élnek” – erősítette meg korábban a People magazinnak egy forrás azt, hogy közel fél éve nem éj férjével a színésznő.

Johansson Washingtonban is megjelent a Trump-ellenes „Nők Menetén” szombaton, ahol szintén nem viselte a jegygyűrűjét.

Nem csak az állítólagos szakítást nem verték azonban nagy dobra Johanssonék – a színésznő 2014 októberében szintén „titokban” kötött házasságot újságíró férjével, Romain Dauriac-kal, akivel egy közös kislányuk is született. A kis Rose Dorothy jelenleg két éves, szülei nem sokkal születését követően házasodtak össze.

Johansson az eljegyzésüket követően 2014-ben a People magazinnak azt mondta, hogy Dauriac-ban az intellektusa, illetve a sármossága volt az, amit vonzónak talált.

„Az eszét jobban szeretem, mint bármit. És kedves gesztusokat tesz meg nekem, egy valódi úriember” – mondta korábban a lapnak.

Azért még nem egészen biztos az sem, hogy a pár valóban szakított volna, hiszen egyrészt egyelőre arról nem esett szó, hogy a válási papírokat beadták volna, ráadásul a párt újból együtt fotózták le egy New York-i galériában, ahol Johansson mosolyogva pózolt a fotósoknak a férje oldalán.

Johansson és férje egyébként továbbra is közös tulajdonosai a Yummy Pop nevű popcorn márkának, így aztán decemberben ugyancsak készült róluk közös fotó a Yummy Pop párizsi, a Theatre du Gymnase-ban megnyílt üzletének ünnepélyes megnyitóján is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen