Bulvár

Johnny Depp bocsánatot kért, amiért Trump meggyilkolásával viccelődött

Johnny Depp Donald Trump meggyilkolásával próbált viccelődni, miután azonban többen bírálták őt ezért, bocsánatot kért. Azt mondta, csak szórakoztatni akarta közönségét, és senkit nem akart bántani.
Johnny Depp Johnny Depp Trump meggyilkolásáról beszélt, de elismerte, túllőtt a célon (Forrás: thenewdaily.com.au)

Johnny Depp bocsánatot kért, amiért Donald Trump elnök megölésével „viccelődött”, egyben elismerte, hogy ízléstelen volt a megjegyzése.

„Nem úgy sült el, ahogy szerettem volna, nem akartam senkinek rosszat. Csak szórakoztatni akartam, nem pedig bárkit bántani” – mondta a sztár.

Depp a 2004-es, „Rochester grófja – Pokoli kéj” (The Libertine) című filmjének vetítésén vett részt a Glastonbury Fesztiválon, amikor Trumpra terelődött a szó. A színész megjegyezte, az amerikai elnöknek „segítségre volna szüksége”, majd a közönségnek feltette a kérdést, „ide tudják-e hozni Trump-ot”. Ezután azt kérdezte:

„Mikor volt utoljára, hogy egy színész meggyilkolt egy elnököt?”

1865-ben Abraham Lincoln elnököt egy színész, John Wilkes Booth ölte meg, Depp alighanem utalt előbbi kérdésével erre a gyilkosságra.

„Nos, szeretném egyértelművé tenni, hogy én nem vagyok színész. A megélhetésért hazudok. Viszont már régen volt ilyen, és talán itt lenne az ideje” – tette hozzá később.

A nyilatkozatát többen elítélték, Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivője például aggasztónak nevezte az esetet. Ezt megelőzően a Fehér Ház sajtóirodája közleményt adott ki, amelyben megjegyezték, Trump minden fórumon elítélte az erőszakot, és szomorú, hogy mások, például Depp nem tettek így.

Korábban több alkalommal is előfordult, hogy a hírességek már-már gátlástalanul fejezték ki ellenérzésüket Trumppal szemben, így például Kathy Griffint is számos kritika érte, miután egy olyan „véres”, levágott műfejjel fotózkodott, amely Trump arcát mintázta. Később ő is bocsánatot kért ezért.

Nemrég pedig egy Trumphoz nagyban hasonlító üzletemberként jelent meg egy New York-i színház előadásában Shakespeare Julius Caesar című darabjában a meggyilkolt római vezető.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen