hirdetés
Bulvár

Valaki befizette Hujber több mint 300 ezres bírságát

Titokzatos jótevője akadt Hujber Ferencnek, aki kábítószer birtoklása miatt 322 ezer forintos bírságot kapott, aminek kifizetése híján börtönbüntetésre számíthatott volna – írja a Blikk.
Hujber Ferenc Egyelőre nem tudni, ki lehetett Hujber Ferenc titokzatos jótevője - ha nem éppen ő maga fizette be az összeget... (Forrás: femina.hu)
hirdetés

Hujber Ferenc közösségi oldalán korábban azt írta, hogy nem fog fizetni, és nemrég Kanadába is költözött – ami persze még nem jelenti, hogy elkerülhetné az eljárást. Idő közben viszont valaki befizette a Hujberre kiszabott bírságot – írja a Blikk a Lokál értesülésére hivatkozva.

Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára a lapnak megerősítette, hogy valóban kifizették Hujber Ferenc büntetését, arról azonban nem adhatott tájékoztatást a sajtótitkár, hogy ki is volt a „titokzatos jótevő”. Felmerülhet tehát a kérdés, hogy amennyiben nem Hujber fizette be a több mint 300 ezres összeget, akkor mégis, ki tette...?

A jelenleg Kanadában élő színész a Blikknek ugyancsak „titokzatos” választ adott az ügyben – bár nem árulta el, hogy valaki más fizette-e ki helyette a bírságot, s ha igen, ki volt az, de „számos szívecskével jelezte”, hogy megkönnyebbült, hogy letudhatja ezt az ügyet.

A lap a színész több ismerősénél és barátjánál is érdeklődött, akik ugyan pozitívan fogadták, hogy Hujbernek már nem kell börtönnel szembe néznie, de arról nem árultak el semmit, hogy ki rendezhette el a helyzetet.

A Blikk szerint korábban Schobert Norbert is beszélt arról, hogy ha ezen múlna, hogy Hujber ne kerüljön börtönbe, akkor hajlandó lenne letenni a pénzt. Azt mondta, jó embernek és remek színésznek tartja Hujbert, akit nagyra becsül.

„Az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem” – tette hozzá Schobert.

A még szeptemberben adott nyilatkozatában leszögezte: adott esetben hajlandó volna kifizetni a büntetést és „kihozni a börtönből” Hujbert. Most azonban Schobert a lapnak elárulta, hogy nincs köze a büntetés kifizetéséhez.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonCsaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmon

Csaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen