hirdetés
Bulvár

Munkát kaphat a CBA-nál a Kasszás Erzsiként éneklő és táncoló árufeltöltő

Feltéve, ha többet nem nyúl kábítószerhez...
Kasszás Erzsi Az ismert reklámfigurához hasonlóan énekelt és táncolt egy tudatmódosító szert használt árufeltöltő (Forrás: minner.hu)
hirdetés

Ahogyan arról korábban az Országos mentőszolgálat beszámolt, a múlt héten egy fiatal férfihez hívták segítségül a mentőket. Az élelmiszerbolti árufeltöltőként dolgozó férfi

„ordítva énekelte a reklámokból jól ismert Kasszás Erzsi slágerét, majd annak teljes koreográfiáját is bemutatta a boltban döbbenten vásárló közönségnek”.

A helyszínre érkező mentők is „megszemlélték különös produkciót”, ugyanakkor félő volt, hogy a teljesen önkívületi állapotba került férfi kárt tesz magában vagy a környezetében, ezért a mentők közbeavatkoztak.

„A rutinos mentőtisztnek köszönhetően némi beszélgetés után abbamaradt a performansz, amit szó szerint, tapssal és ovációval jutalmaztak a zavart férfi szemlélői. A férfi elmondta, hogy tudatmódosító szert fogyasztott ez okozhatja a zavartságot.”

A rendkívüli felszabadultságot aztán rövid időn belül halálfélelem és szorongás váltotta fel, mire a mentők megnyugtatták a férfit – gyógykezelésre azonban csak hosszas beszélgetés után tudták rávenni őt. A fiatal férfit rendőri kísérettel szállították ellátás után a toxikológiai osztályra.

Az atv.hu szerint csak a vizsgálati eredmények után derül ki, hogy milyen szer idézte elő a szokatlan esetet. Zacher Gábor toxikológus ezzel kapcsolatban elmondta, hogy míg néhány évtizede könnyen lehetett azonosítani, hogy az olcsó fehér por anfetamin, a drága pedig kokain, a barna por heroin, a színes tabletta pedig valószínűleg extasy, jelenleg már nehéz megmondani, hogy mi van egy adott tablettában.

Noha az eset nem a CBA egy üzletében, hanem egy magán kisboltban történt, az ATV-nek a magyar lánc kommunikációs igazgatója elmondta, hogy láthatóan elérte a célját Kasszás Erzsi figurája. Megjegyezte azt is, hogy felvennék a kapcsolatot a fiatalemberrel, sőt, alkalmazottai között is szívesen látná őt a lánc – azzal a feltétellel, hogy megígéri, nem nyúl többet tudatmódosító szerekhez.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonCsaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmon

Csaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen