hirdetés
Bulvár

„Mucikának” nevezte Kálmán Olgát Havas Henrik

Havas Henrik kedden este először szerepelt a képernyőn azóta, hogy Baukó Éva és más nők szexuális zaklatással vádolták meg őt, aminek következtében az ATV nem hosszabbította meg a szerződését. A keddi műsorban Havas egyebek mellett „mucikának” nevezte Kálmán Olga műsorvezetőt...
Havas Henrik Havas Henrik (Forrás: HírTV)
hirdetés

A Hír TV Egyenesen című műsorában Kálmán Olga arról kérdezte Havas Henriket, hogy meglátása szerint mi az a zaklatás. Erre ő azt felelte, nem tudja, és később sem fogalmazta meg ezzel kapcsolatos gondolatait, azt viszont leszögezte, hogy ő nem zaklatott nőket.

Szerinte inkább arról kellene beszélni, hogy éppen akkor került napvilágra Baukó Éva zaklatási vádja, amikor a Vona Gáborról írt könyv bemutatója lett volna.

Ezután Havas Henrik szót ejtett a TV2 megvásárlásáról és az Origo átalakításáról, és nem sokkal később „mucikának” nevezte Kálmán Olgát.

Ezt követően Havas tagadta, hogy szexuális ajánlatot tett volna Baukó Évának, majd pedig egy egészen furcsa fordulattal folytatta a beszélgetést. Nevezetesen, azt állította, hogy amikor Kálmán Olga felhívta őt, hogy rábeszélje a szereplésre, a telefonban „mocskos disznónak” nevezte őt, amiért korábban, amikor „együtt voltak húsz évvel ezelőtt”, „fiatal volt és szép”, őt nem molesztálta.

Alább megtekinthető a teljes beszélgetés.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonCsaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmon

Csaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen