Bulvár

Autóbalesetet okozott Brad Pitt

Brad Pitt egy kisebb autóbalesetben vált érintetté, amikor hétfőn összesen három autó koccant össze.
Brad Pitt Autóbalesetet okozott Brad Pitt (Forrás: wikipedia.org)

Az 54 éves színészt nem sokkal azt követően „lesték meg” és fotózták le, hogy egy kisebb, koccanásos balesetben vált érintetté a hétfői napon Los Angelesben, és a másik két érintett autó sofőrjeivel láthatóan nyugodt hangnemben információt váltottak.

Az incidens idejében az Oscar-jelölt sztár egy sötétszürke Teslát vezetett, amivel egy kisebb, ezüstszínű Nissal Altimának koccant, mire az egy Kia Soul-ba csúszott bele.

Ezután Brad Pitt fotózni kezdte az autóját ért sérüléseket, és miközben több szögből is fotózott a legpontosabb felvételek elkészítésének reményében, talán észre sem vette, hogy valaki eközben őt kapta lencsevégre.

A színész ezután átbeszélte a helyzetet a két másik sofőrrel is, majd információt váltottak egymással, látszólag a körülményekhez képest „jó hangulatban”. Végül mosolyogva és kézfogással rendezték a helyzetet.

A baleset szerencsére nem járt súlyos következményekkel, hiszen mindhárom autóval el tudtak hajtani a helyszínről.

A fotókat, amelyeken a sztár egyedülálló módon egy egészen hétköznapi élethelyzetben, ugyancsak hétköznapi és sportos öltözetben látható, a DailyMail brit bulvárlap is közzétette.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen