hirdetés
Bulvár

Fábián Éva szerint Végvári Ádámnak inkább hálásnak kellene lennie

A Neoton Família egykori tagjai már alig állnak szóba egymással, ráadásul látszólag a Story-gálán kapott Legenda-díj körül kialakult nézeteltérés sem rendeződik egyhamar – derül ki a Bors cikkéből.
Végvári Ádám Végvári Ádám korábban azt mondta, nem érti, hogy miért részesültek a díjból a hajdani tagok is (Forrás: TV2 Magyarország)
hirdetés

Pál Éva a Borsnak elmondta, hogy a Legenda-díj a régi és új tagok elismerése, amivel nem mindenki ért egyet. Végvári Ádám például korábban azt mondta, nem érti, hogy miért részesültek a díjból a hajdani tagok is.

Fábián Éva ellenben éppen azt fogadta értetlenül, hogy Végvári Ádám kétségbe vonta az ő elismerésüket. A Borsnak a Neoton Família egykori tagja elmondta:

„Akik megkérdőjelezik az én színpadi létemet, azok valójában nem engem kérdőjeleznek meg, hanem a díjat és a kuratórium döntésének helyességét”.

Emellett úgy érzi, Végvári Ádámnak nem kellene „megdöbbennie” azon, hogy a díj őket is érinti, ehelyett meglátása szerint inkább hálával tartozna, amiért az ő helyére érkezve

„az alapító tagoknak köszönhetően lehetősége volt bekapcsolódni egy sikertörténetbe”.

Felidézte, annak idején ők tették le az együttes alapjait és csinálták meg a Napraforgó lemezt, amelyen a mai napig az egyik legsikeresebb slágerük, a Santa Maria is szerepel.

Fábián Éva végezetül elmondta, büszke és boldog, amiért valaha a zenekar tagja, és így egy sikerszéria meghatározó személyisége volt, az pedig megdöbbenti őt, hogy vannak olyan tagok, akik megkérdőjelezik a díját.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Titokban férjhez ment Polyák Lilla

Titokban férjhez ment Polyák Lillahirdetés
Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak

Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak


JAGUÁR,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen