hirdetés
Bulvár

Ittas vezetés miatt vették őrizetbe Vince Vaughnt

Ittas vezetés gyanúja miatt vették őrizetbe Vince Vaughn színészt – írja a BBC az amerikai rendőrség tájékoztatása alapján.
Vince Vaughn Vince Vaughn most először került bajba ittas vezetés miatt, de egy szórakozóhelyen történt verekedés kapcsán korábban már őrizetbe vették (Forrás: Frickr / Gage Skidmore; https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/17286482771; CC BY-SA 2.0)
hirdetés

A színészt a rendőrség egy Los Angelestől valamivel távolabb eső ellenőrzőpontnál állította meg vasárnap reggel. Vaughn és utasa azzal is szabályt sértettek, hogy ittasan ellenszegültek a hatóságoknak, és akadályozták a rendőrök munkáját. Mindkét férfit őrizetben tartották, majd szabadon bocsátották.

Az eset a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtértől délre, a Hermosa Beach és a Manhattan Beach közötti szakaszon történt. A helyi rendőrség szóvivője szerint Vaughn ellenszegülése nem abban nyilvánult meg, hogy nyíltan vitába szállt volna a rendőrökkel, sokkal inkább arról volt szó, hogy a vizsgálatot késleltetni próbálta.

A színész őrizetbe vételére vasárnap 1 óra körül került sor.

Korábban Vaughnt nem kapták még ittas vezetésen egyetlen alkalommal sem, 2001-ben ugyanakkor már letartóztatták egyszer, amikor egy szórakozóhelyen vitába keveredett Scott Rosenberggel és egy másik személlyel. Ekkor a vitát megszakítani igyekező Steve Buscemi sérüléseket szenvedett el az arcán és a torkán. Az eset kapcsán Vaughn ellen emelt vádakat végül ejtették.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
Csaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmon

Csaknem 300 krokodilt mészároltak le egy indonéziai farmonWill Smith a Lánchíd tetején táncol a nemrég megosztott videóján

Will Smith a Lánchíd tetején táncol a nemrég megosztott videóján


WILL SMITH,     LÁNCHID,     SZÍNÉSZ

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen