hirdetés
Bulvár

Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványát

A Blikk értesülése szerint múlt hét végén megállították és szondáztatták a rendőrök Ambrus Attilát, és el is vették a jogosítványát.
Vezetés A rendőrök lényegében mindenkit szondáztattak, ami alól a Ambrus Attila sem volt kivétel... (Forrás: pixabay.com / Pexels)
hirdetés

A lap szerint a Viszkis egy fesztiválon volt Szegeden, és mert nem merte az autóját a Tisza partján hagyni őrizetlenül, így annak ellenére vezetett néhány száz métert a szállása irányába, hogy már fogyasztott alkoholt. Ő maga ezzel kapcsolatban a Blikknek nyilatkozva megjegyezte azt is:

„Két pálinkát, azaz két felest ittam még este, az igazoltatás pedig másnap hajnalban történt. Nem arról volt szó, hogy mattra ittam magam, nem voltam részeg”.

Elmondta azt is, a hídon állították meg, ahol „gyakorlatilag mindenkit”, így őt is szondáztatták. Az eredmény még a helyszínen megvolt, vérvétel sem követte a szondáztatást. Mivel „volt benne alkohol”, a jogosítványát elvették.

A Blikknek továbbá elmondta azt is, egyelőre nem tudja, mennyi időre vonják be a jogosítványát, és a pénzbírság mértékét is feltehetőleg egy tárgyaláson ismerheti meg.

„Nem könnyű, mert sok helyre járok, sok programom van, autó nélkül pedig nehéz. De van sofőröm, ráadásul a feleségem is tud vezetni, szóval megoldjuk”

– összegzett Ambrus Attila.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Titokban férjhez ment Polyák Lilla

Titokban férjhez ment Polyák Lillahirdetés
Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak

Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak


JAGUÁR,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen