Bulvár

Megszületett Kulcsár Edina gyermeke

Megszületett Kulcsár Edina és Szabó András kisfia, egyúttal a pár első gyermeke.
Kulcsár Edina Kulcsár Edina elmondta: nagyszerű érzés számára anyukának lenni (Forrás: Facebook / Edina Kulcsar)

Megszületett Kulcsár Edina kisfia, a kicsi a Medox nevet kapta – osztotta meg a hírt Kulcsár Edina a Story magazinnal a Blikk beszámolója szerint, és elárulta azt is, hogy a baba császármetszéssel jött a világra.

A szépségkirálynőt orvosa egy specialistához küldte, ő pedig észrevette, hogy a baba arctartásos, és mivel ebben a pozícióban nem tudott volna biztonságos módon megszületni – s mert ráadásul Edina 5-6 nappal túl is hordta őt –, közölték vele, hogy „ez bizony császár lesz”. Az újdonsült anyuka elmondta azt is, mi volt a szülés során az egyetlen, amelyet egyfajta „rossz élménynek” élt meg – erről a lapnak úgy nyilatkozott:

„Amikor a babát a mellkasomra rakták, először nem bírtam magamhoz ölelni, mert az egyik kezem balra, a másik pedig jobbra volt kikötve az infúzió és a folyamatos vérnyomásmérés miatt”.

Kulcsár Edina elárulta, hogy egy picit sajnálta ugyan, hogy nem tudta természetes úton világra hozni a fiát, de leszögezte,

„a baba biztonsága a legfontosabb, én pedig végtelenül boldog vagyok, hogy tökéletesen egészségesen született meg a kisfiam”.

A lapnak azt mondta, nagyszerű érzés anyukának lenni, és – noha sok mindenbe bele kell tanulnia – úgy érzi, a most történtek adnak igazán értelmet az életének. Kulcsár Edina – akinek az orvosok előzőleg 10 százalék esélyt becsültek arra, hogy teherbe eshet – boldogan fogalmazta meg:

„Csodák igenis vannak! Mindig is hittem bennük!”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen