Bulvár

Cardi B feladta magát a rendőrségen egy verekedés miatt

Cardi B feladta magát a rendőrségen, miután egy sztriptízbárban kitört verekedés miatt nyomozás indult.
Rendőrség A rendőrség részleteket nem közölt az ügyben (Forrás: pixabay.com / Thomas Geider)

A New York városi rendőrség a Radio 1 Newsbeat-tel azt közölte, hogy egyelőre függőben vannak az énekes-rapper elleni vádak. Az állítólagos támadás egyébként a New York-i Angels sztriptízbárban történt, ahol a rendőrök másik kilenc embert is kihallgattak.

Egyelőre nem tudni, hogy az augusztus 29-én történt incidensben Cardi B-nek milyen szerepe lehetett.

A beszámolók szerint szabálysértés miatt folytatnak nyomozást az ügyben, miután két nőt – a helyszínen pultosként dolgozó testvéreket – megtámadtak.

Egyesek tudni vélik, hogy a rapper tervezte el a verekedést, míg mások szerint az spontán alakult ki, egyfajta kapcsolati konfliktus eredményeképpen. A Radio 1 Newsbeat megkeresésére azonban Cardi B képviselői egyelőre nem reagáltak, már csak ezért is kevés a konkrétum, amit az esetről tudni lehet.

Előző hónapban Cardi B Nicki Minajjal is összetűzésbe került a New York-i Divathét eseményét, amely Cardi B szerint azért történt, mert Nicki a szülői magatartására tett megjegyzéseket.

Az újabb incidenst követően Cardi B. hétfőn jelent meg a helyi rendőrségen.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen