Bulvár

Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete Davidson – a TMZ szerint a pár immár hivatalosan is felbontotta eljegyzését.
Ariana Grande Szakított párjával Ariana Grande (By Melissa Rose from USA - IMG_6824, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=30788350)

A párhoz közeli források szerint a hétvégén hozták meg a döntést a szakításról, s mindketten úgy látták a helyzetet, hogy nem volt alkalmas az idő arra, hogy igazán komolyabbá váljon a kapcsolatuk. Elmondásuk szerint továbbra is szeretik egymást, szerelmi kapcsolatuk azonban véget ért.

Ariana és Pete ez év májusán jelentették be az eljegyzést, amivel a rajongókat természetesen meglepték, hiszen előzőleg csak néhány hete lehetett sejteni, hogy járnak. A TMZ szerint az eljegyzési gyűrű mintegy 100 ezer dollárba került.

Grande nemrégiben több személyes hangvételű bejegyzést is megosztott közösségi oldalán, egyúttal leszögezte, hogy kis időre szeretne visszahúzódni kissé a nyilvános élettől. Davidson részéről ellenben nem igazán voltak előjelei a szakításnak, s a párt legutóbb múlt héten még együtt látták.

A TMZ egy forrása szerint egyelőre ugyan párként elváltak útjaik, Ariana Grande és Pete Davidson nem zárja ki, hogy a jövőben ismét legyen közöttük valami…Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen