Bulvár

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Csütörtökön egy vaddisznó tévedt egy salgótarjáni pizzériába, az állatot a Karancs Speciális Mentőszolgálat munkatársának segítségével fogták el.
Vaddisznó A vaddisznó szokatlan látogatása meglepte a pizzériában tartózkodókat - A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com / marmarmet)

Szokatlan vendég tévedt be csütörtökön egy salgótarjáni pizzériába; a vaddisznó a jelenlétével alaposan meg is lepte az ott tartózkodókat – számol be róla Nool.hu.

Susán Magdolna, a pizzéria tulajdonosa a portálnak elmondta, hogy ugyan mindenki nagyon meglepődött, de egy jó barátjuk segítségével sikerült az állatot kitessékelni az üzletből.

A vaddisznó befogásában a Karancs Speciális Mentőszolgálat egyik munkatársa nyújtott segítséget, majd a vendéglátó egység tulajdonosával együtt biztonságba helyezték és szabadon engedték a vadat.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen