Bulvár

Deák Bárdos Mihály szolgálaton kívüli hivatalos személlyel szólalkozott össze egy hotelben

Az Eb-győztes, hatszoros vb-ezüstérmes birkózó vasárnap egy szolgálaton kívüli hivatalos személlyel keveredett szóváltásba egy berekfürdői hotelben, ami a Bors értesülése szerint idővel odáig fajult, hogy Deák Bárdos Mihály megütötte vitapartnerét.
Rendőrség A lap szerint rendőrségi vizsgálat indult az esettel kapcsolatban, amit maga a sportoló egyelőre nem erősített meg (Forrás: pixabay.com / fsHH)

A rendőrség közleményében a Borssal közölte, hogy a karcagi rendőrkapitányság testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja az eset körülményeit, ennél többet azonban a folyamatban lévő nyomozással kapcsolatban nem árultak el.

A lap megkeresésére Deák Bárdos Mihály azt felelte, hogy nem kíván nyilatkozni, ugyanakkor nem is cáfolta az értesülést.

Ahogyan azt a Bors felidézi, nem ez a sportoló „első balhéja”, ugyanis 2009-ben egy lakótelepen két idősebb emberrel keveredett konfliktusba, s egyiküket megrúgta. Egy szemtanú látva, hogy az idős férfi a földre került, a segítségére sietett, ám erre a birkózó elengedte a nagy testű kutyáját, amely megharapta az illetőt. Ekkor egyéves próbára bocsátás büntetésre ítélték a sportolót. Egy másik alkalommal pedig egy lakossági fogadóórán követelte az egyik távozó résztvevőtől a kameráját.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen