Bulvár

Kiderült, ki Pintér Tibor új szerelme

Pintér Tibor a Blikknek számolt be arról, hogy miként alakult ki szerelem közte és Ilyés Jenifer között.
Szerelem A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com / Miguel R Perez Rivas)

Pintér Tibor és új szerelme már évek óta ismerik egymást, és a színésznő több olyan darabban is szerepelt, amelyet a Nemzeti Lovas Színház igazgatója rendezett, de egészen pár héttel ezelőttig „csak barátok” voltak – írja a Blikk.

A lap szerint sokáig nem merült fel bennük, hogy más is legyen közöttük, miután azonban a Jimmy-musical egyik előadásán – ahol éppen szerelmespárt alakítottak – úgy érezték, hogy „valami történik velük”, az elmúlt hetekben ki is alakult kettejük között az szerelem. Első randijuk a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban volt.

Ilyés Jenifer úgy idézte fel az e szempontból szerinte döntő pillanatot, hogy egy ölelésben volt egy olyan pillanat, amely „más volt, mint korábban”, s ekkor mindketten rájöttek arra:

„lehetséges, hogy itt valami egészen más érzelem is van kettőnk között”.

Pintér Tibor a huszonhárom éves színésznőről szólva úgy fogalmazott, hogy ő olyan társa lehet, aki – mivel szakmabeli – megérti őt, ráadásul az ízlésük is hasonló, és sokat tanulnak egymástól.

„Szüksége van egy olyan férfira, akire felnézhet, és ezt szerintem meg tudom neki adni, de ő is sokat segít nekem. Például az éneklésben adott már olyan tanácsot, amelyet megfogadtam. Ráadásul nagyon jó az ízlése, jól lát engem kívülről”

– tette hozzá a színész.

A Blikk szerint már közös utazásra is készülnek, sőt, megtanultak egy érzelmes duettet is, amelyet a színház Újévi gáláján előadnak majd.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen