Bulvár

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás a Száll a kakukk fészkére című előadás közben fejezte ki értetlenségét és felháborodását azon, hogy többeknek meg-megcsörrent a készüléke. Az esettel kapcsolatosan a Borsnak bővebben is kifejtette, miként vélekedik az „okostelefon-függőségről”.
Színház Kihozták az okostelefonozó nézők a színészt a sodrából (Forrás: pixabay.com / Holger Langmaier)

Az egész eset azzal kezdődött, hogy a Száll a kakukk fészkére c. előadás közben megszólalt egy telefon a nézőtéren, mire Szabó Kimmel Tamás egyetlen pillanatra megszakította az előadást, s némi indulattal a hangjában azt kérdezte:

„Én is felhozzam az enyémet?”

Ezután egészen addig minden a normál kerékvágásban ment, amíg a második felvonásban is fel nem figyelt a színész a mobilozókra – akiket azután néhány percig számon is kért.

Később Szabó Kimmel Tamás a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy az ő meglátása szerint az okostelefon-függőség egy „nagyon komoly betegség”, amelyet valahogyan kezelni kell, ugyanakkor azt is szeretné, ha megértenék, hogy nekik a színjátszás a munkájuk, és több hónapnyi munka van abban, hogy valami értékeset nyújtsanak a színpadon.

„De ha nem tisztelnek meg a figyelmükkel, és nem hagyják, hogy adjunk, saját maguktól is elveszik az élményt!”

– fogalmazta meg véleményét a lapnak a színész.

Szabó Kimmel Tamás felidézett olyan esetet is, amikor kiszólogatott a nézőtérre, ugyanis tapasztalatai szerint előadásról előadásra ismétlődő esetről van szó, azt ellenben meghatónak tartotta, hogy a közönség nagy része megtapsolta őt a rendre intést követően.

„Nem tudtam volna tovább játszani a becsörgő, befénylő telefonok miatt. Teljesen szétcseszte a koncentrációnkat, és nagyon mérges voltam! Úgy gondolom, azért, mert valaki kifizet egy jegyet, az nem azt jelenti, hogy a színész egy kutya a színpadon, akivel a közönség bármit megtehet!”

– zárta szavait a színész.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen