Bulvár

Arnold Schwarzenegger közös emlékeikről is beszélt Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger Orbán Viktor felkérésére beszédet mondott Andy Vajna temetésén. A világsztár amellett, hogy megköszönte a magyar miniszterelnöknek, a barátoknak és a hozzátartozóknak a felkérést, méltatta a díszőrséget adó katonákat, s később aztán több, személyesebb történetet is megosztott a jelen lévőkkel a búcsúztatáson.
Arnold Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger közös emlékeikről is beszélt Andy Vajna temetésén (Forrás: Flickr / https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/7588449480; CC BY-SA 2.0)

Schwarzenegger egyebek mellett elmondta, hogy szerette és nagyra becsülte Andy Vajnát, akinek története szerinte egy „nagyon szép bevándorlótörténet volt” az Egyesült Államokban – számol be róla a Blikk.

A világsztár utóbbival kapcsolatban megjegyezte, a producer a „semmiből jött” és „a semmivel kezdett hozzá” a filmiparban való munkásságának, és noha tanulta is a szakmát, sok pénz kellett hozzá, így először parókakészítéssel kezdett foglalkozni.

Egyúttal visszaemlékezett arra is, hogy Sylvester Stallonéval is Vajnának köszönhetően ismerkedett meg, méghozzá az ügyvédjükön keresztül, aki bemutatta őket egymásnak. Schwarzenegger szavaiból kiderült az is, hogy a Rambót azért nem szerette, mert nem ő volt a főszereplője.

„Erre mondta Andy, hogy akkor csinálok neked egy filmet” – idézte fel a színész.

Visszaemlékezett arra az esetre is, amikor a Vörös zsaru készítésekor nem volt engedélyük arra, hogy Oroszországban forgassanak, s ekkor Andy Vajna azt mondta, hogy majd „belopóznak” – s így is lett, hiszen magángéppel, hajnalban utaztak egy kis stábbal Moszkvába, ahol aztán Schwarzenegger orosz rendőr egyenruhát öltve járkált.

„Andy mondta, hogy beszéljek az orosz rendőrökkel, akik ott voltak a téren. Aggódtam, mi van, ha letartóztatnak. Andy azt mondta, nem tartóztatnak le, de ha nem csinálod meg, én küldelek börtönbe”

– mesélte a világsztár.

Ezután méltatta a magyar filmipart is, valamint elárulta, hogy Vajna gyakorta sütött-főzött neki, rendszerint rántott húst és gulyást.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen