hirdetés
Életmód

Így sminkeljünk, hogy éveket fiatalodjunk

Egy jól eltalált és ízléses smink rengeteget tud dobni a megjelenésünkön!
Smink A természetes sminkkel akár éveket fiatalodhatunk (Forrás: Pexels.com)
hirdetés

Először is mindennek az alapjával kell kezdeni, hiszen a tökéletes alapozó nélkül pont az ellenkező hatást érhetjük el. Érdemes kísérletezni, a teszter használata után ne hagyatkozzunk az üzletek világítására, hanem menjünk haza és nézzük meg természetes fényben is. A túl sötét, vagy világos alapozó maszkhatást kelthet és akár öregíthet is. Igaz ez a nem megfelelő állagra is, hiszen a bőrtípusunktól függően kell terméket választani. Az alapozó alá egyébként akár jöhet egy primer is, aminek használatával meghosszabbíthatjuk a sminkünk tartósságát.

Alapozó

A szemöldök is rendkívül fontos, hiszen mint tudjuk, ez az arcunk kerete. Ügyeljünk a megfelelő hangsúlyozásra, de túlzásba azért ne essünk!

Szemöldök

Egy könnyed tusvonal, ami csupán a szem széléig tart, optikailag nagyítja a szemet, így a megereszkedett szemhéj sem lesz olyan feltűnő.

Tus

A szemhéjpúderek esetében inkább tartózkodjunk a fekete színtől, ha már mindenképpen sötét árnyalatot szeretnénk, maradjunk a bordós színeknél, ami ősszel amúgy is nagyon trendi. Emellett próbáljuk ki a kontúrozást is, így arccsontunk kiemelésével még fiatalabbnak tűnhetünk.

Smink

Az ajkak esetében érdemes esélyt adni a szájkontúrceruzáknak, hiszen nem csak tartósak, de a használatuk is rendkívül egyszerű. Arra azonban ügyeljünk, hogy ne csak a széleken használjuk, hanem az egész ajkunkon.

Ajkak

És végül az előtte - utána kép:

Előtte-utána

 Képek forrása: Femcafe.huHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen