hirdetés
Sport

Verrasztó Dávid két győzelemmel folytatta Marseille-ben

Verrasztó Dávid a pénteki első és harmadik hely után szombaton két győzelemmel folytatta szereplését az úszók Golden Tour elnevezésű franciaországi sorozatának harmadik, befejező állomásán Marseille-ben.
A későbbi győztes Verrasztó Dávid a 400 méteres vegyesúszás döntőjében az úszók országos bajnokságán a Debreceni Sportuszodában 2018. március 30-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt A későbbi győztes Verrasztó Dávid a 400 méteres vegyesúszás döntőjében az úszók országos bajnokságán a Debreceni Sportuszodában 2018. március 30-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
hirdetés

    Első aranyérmét a 200 méteres pillangó fináléjában szerezte, ahol nagy fölénnyel nyert (2:00.30 p), majd bő félórával később 200 méter vegyesen diadalmaskodott (2:03.54), itt már szorosabb csatában. A két szám között elindult a 200 méteres mellúszás döntőjében is, ahová a harmadik legjobb idővel került be a délelőtti selejtezőből, de az esti versenyből - derült ki a viadal honlapjáról - kizárták.

    Az első nap Verrasztó 800 méter gyorson harmadik lett, míg 400 méter vegyesen - a szám kétszeres Európa-bajnokához és kétszeres vb-ezüstérmeséhez méltóan - magabiztosan végzett az élen. 

    A zárónapon, vasárnap négy számban indul.

    A pénzdíjas versenysorozat február elején Nizzában rajtolt, majd márciusban Sarcelles-ben folytatódott és Marseille-ben ér véget.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Tüdőembóliát kapott Marozsán Dzsenifer

Tüdőembóliát kapott Marozsán Dzseniferhirdetés
Ronaldo: a korombeli játékosok Katarba vagy Kínába mennek

Ronaldo: a korombeli játékosok Katarba vagy Kínába mennekBecsületrendet kapnak a világbajnok francia válogatott játékosai

Becsületrendet kapnak a világbajnok francia válogatott játékosaiVízilabda Eb: Győzelemmel kezdett a férfiválogatott

Vízilabda Eb: Győzelemmel kezdett a férfiválogatotthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen