hirdetés
Külföld

Két vonatkocsi egy autópályára zuhant Washingtonban

Két vonatkocsi egy autópályára zuhant Washington államban. A baleset következtében többen meghaltak, illetve megsérültek.
Kisiklott vonat Két vonatkocsi egy autópályára zuhant Washingtonban (Forrás: Twitter Pierce Co Sheriff)
hirdetés

Miután a vonat kisiklott, a szerelvény két kocsija az I-5 autópályára zuhant, amely a felüljáró alatt halad át.

A baleset helyszínén olyan felvételek készültek, amelyeken a sürgősségi szolgálatok munkatársai láthatóak, miközben sebesülteken segítenek. Az Amtrak megerősítette, hogy vannak sérültek. A Pierce megyei seriffhivatal közlése szerint több autó is elakadt a kisiklott kocsik miatt az autópályán, és több autóvezető is megsérült.

Ed Troyer, a seriffhivatal szóvivője a helyi médiának megerősítette, hogy halálos áldozatai is vannak a balesetnek, de az autóval közlekedők közül senki nem szenvedett halálos sérülést.

A helyi média beszámolói szerint ez volt az új gyorsvasút-vonal első útja. A baleset helyi idő szerint 7 óra 30 perc körül történt, nagyjából 45 perccel azt követően, hogy a vonat elindult a Portland és Seattle közötti útján. Röviddel a balesetet megelőzően a szerelvény legalább 75 emberrel a kocsikban, 130 km/h-s sebességgel haladt.

Az eset körülményeit a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Bizottság vizsgálja.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elnézést kért a pedofilnak nevezett búvártól Elon Musk

Elnézést kért a pedofilnak nevezett búvártól Elon MuskDonald Trump: „nem vagyok oroszbarát”

Donald Trump: „nem vagyok oroszbarát”


DONALD TRUMP,     USA,     OROSZORSZÁG

Bin Laden volt testőre: a német rendőrök egyszerűen elraboltak

Bin Laden volt testőre: a német rendőrök egyszerűen elraboltakhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen