hirdetés
Külföld

Afgán származású mig­ráns támadt Angela Merkelre

A rendőrség közlése szerint egy afgán származású mig­ráns akart a német kancellárra támadni. Az Allah ak­bart (Allah a legnagyobb) üvöltő férfit az utolsó pillanatban sikerült lefognia a biztonságiaknak. A férfit később pszichiátriára szállították.
Afgán származású mig­ráns támadt Angela Merkelre Angela Merkel bántódás nélkül hagyta el a helyszínt (Forrás: Flickr.com/Arno Mikkor)
hirdetés

Angela Merkel szerdán délután éppen a Reichstag épületét hagyta el egy oldalsó kijáratón, amikor nem várt incidens történt - írja a Ripost.

Egy feltehetőleg afgán származású férfi Allah akbart kiáltva próbált a kancellárra támadni, de két testőrnek sikerült lefékeznie, és ártalmatlanítani. A szövetségi elnökhöz siető Merkel így bántódás nélkül hagyta el a helyszínt. 

Az esetről több szemszögből is készült felvétel, amelyekről kiderül, hogy szerencséje volt Merkelnek, hogy a biztonsági személyzet ilyen éber volt. Szemtanúk szerint a férfi nem bánta meg tettét, csak mosolygott, amikor lefogva elvezették.

A német kancellária elismerte az esetet, arról azonban nem akartak nyilatkozni, hogy ki volt a támadó, vagy hogy mi lehetett az indítéka.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Nem szűnik a kanyarójárvány Romániában

Nem szűnik a kanyarójárvány Romániában


ROMÁNIA,     KANYARÓ,     OLTÁS

hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen