hirdetés
Külföld

Jelentős tűz kezdte megközelíteni a Coachella fesztivál helyszínét

Jelentős tűz kezdte megközelíteni a Coachella zenei fesztivál helyszínét Kaliforniában, a vasárnap éjjel a helyszíntől mintegy hat mérföldre pusztító lángokat a kivonult több mint száz tűzoltó hétfő hajnalig nagyjából 10 százalékban tudta megfékezni.
Tűz Kaliforniában Jelentős tűz kezdte megközelíteni a Coachella zenei fesztivál helyszínét Kaliforniában (Forrás: Twitter / NewsHub)
hirdetés

A tűzhöz több mint száz tűzoltó vonult ki, és a helyi erdészeti és tűzmegelőzési szervezet (California Department of Forestry and Fire Protection) szerint mintegy 15 hektáron borult lángba a növényzet, miután a tűz Coachella városától keletre egy pálmafás részen terjedni kezdett. A tűz a távvezetékekben is károkat okozott, és a korábbi előrejelzések szerint akár 50 hektárra is kiterjedhet.

Az embereket arra kérték, kerüljék el a helyszínt addig, amíg a tűzoltóknak egészen fel nem sikerült számolniuk a tüzet. Sérültekről egyelőre nincs hír. Várhatóan hétfőn egész nap az érintett területeken maradnak a tűzoltók.

Nyomozók szerint a tüzet emberek okozták, a további részletekkel kapcsolatban azonban még vizsgálódnak.

Az igen népszerű Coachella zenei fesztivál pénteken vette kezdetét, és továbbra is tart a közeli Indióban. Több tízezer zenerajongó vert sátrat a fesztivál helyszínén, amelyet mások mellett Beyonce fellépése is fémjelzett.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Egy turistahajóra zuhant a Kilauea vulkán lávakitörése

Egy turistahajóra zuhant a Kilauea vulkán lávakitörése


KILAUEA,     VULKÁN,     LÁVA

hirdetés
Elfogadta a keményvonalas Brexit-tábor módosító indítványait a brit kormány

Elfogadta a keményvonalas Brexit-tábor módosító indítványait a brit kormány


NAGY-BRITANNIA,     BREXIT,     EU

Gyermekkereskedelemmel foglalkozó klinikát lepleztek le Ukrajnában

Gyermekkereskedelemmel foglalkozó klinikát lepleztek le UkrajnábanLezuhant Romániában egy katonai kiképzőgép

Lezuhant Romániában egy katonai kiképzőgép


ROMÁNIA,     REPÜLŐGÉP,     BALESET

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen