hirdetés
Külföld

Tollal fenyegette egy repülő személyzetét egy férfi

Töltőtollal kezdte fenyegetni egy légitársaság személyzetét egy férfi Kínában, aminek következtében az Air China egy gépe vasárnap változtatott eredeti útvonalán. A kínai hatóságok nemrég újabb részleteket hoztak nyilvánosságra az elkövető férfival, valamint az üggyel kapcsolatosan.
Repülőgép Tollal fenyegette a repülő személyzetét egy férfi (Forrás: pixabay.com)
hirdetés

A helyi rendőrség közlése szerint egy 41 éves, korábban is mentális betegséggel küzdő férfi volt az elkövető, akit azóta már őrizetbe vettek.

Vasárnap az Air China CA 1350 járata Pekingből tartott Csangsába, ám Honan tartományban kényszerleszállást kellett végrehajtania. Az incidensben nem sérült meg egyetlen utas, és a személyzet egy tagja sem.

A kínai közösségi oldalakon olyan fotók kezdtek terjedni, amelyeken a férfi a tollat „fegyverként” szegezi neki a személyzet egy tagjának.

A honani közbiztonsági szolgálat közleményében azt írta, a CA 1350 járaton utazó férfinak „hirtelen előtört a mentális betegsége”, és az egyik légiutas-kísérőt túszul ejtette. Mint kifejtették, a repülőnek vasárnap helyi idő szerint 9 óra 58 perckor kényszerleszállást kellett végrehajtania. Valamennyi utast sértetlenül lejuttatták a gépről 10 óra 50 percig.

A töltőtollal fenyegetőző férfit őrizetbe vették, a rendőrség pedig vizsgálja az eset körülményeit. Egy helyi ügyvéd szerint amennyiben bebizonyosodik, hogy az elkövető a bűncselekmény idejében mentális betegségben szenvedett, úgy a tettéért nem terheli őt büntetőjogi felelősség.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Egy turistahajóra zuhant a Kilauea vulkán lávakitörése

Egy turistahajóra zuhant a Kilauea vulkán lávakitörése


KILAUEA,     VULKÁN,     LÁVA

hirdetés
Elfogadta a keményvonalas Brexit-tábor módosító indítványait a brit kormány

Elfogadta a keményvonalas Brexit-tábor módosító indítványait a brit kormány


NAGY-BRITANNIA,     BREXIT,     EU

Gyermekkereskedelemmel foglalkozó klinikát lepleztek le Ukrajnában

Gyermekkereskedelemmel foglalkozó klinikát lepleztek le UkrajnábanLezuhant Romániában egy katonai kiképzőgép

Lezuhant Romániában egy katonai kiképzőgép


ROMÁNIA,     REPÜLŐGÉP,     BALESET

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen