hirdetés
Külföld

Megtalálták a barlangban eltűnt thaiföldi gyerekeket

Megtalálták azt a tizenkét fiút és edzőjüket, akiket kilenc napon át kerestek Thaiföldön, miután mindannyian eltűntek egy barlangban. A helyi kormányzó szerint mindegyikük életben van.
Tham Luang barlang Tham Luang barlang (By Chanida pholsen - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=43854470)
hirdetés

A tizenkét fiú és edzőjük is biztonságban van a régió kormányzója szerint, miután egy jelentős művelet keretében több napon át kutatták hollétüket a Chiang Raiban található Tham Luang barlangrendszerben.

A kutatást végző szakemberek végig abban bíztak, hogy a gyerekeknek és edzőjüknek sikerül a barlang egy csarnokában menedéket találniuk egy magasabb ponton az áradások elől. Az elmúlt napokban egész Thaiföldön sokan aggódtak az eltűntek sorsa miatt, többen támogató felajánlásokat is tettek.

Ahogyan azonban telt az idő, az eltűntek helyzete mind reménytelenebbnek tűnt, és az egyre növekvő vízszint és a sár miatt búvárok is csatlakoztak a kereséshez.

Chiang Rai kormányzója aztán nemrégiben örömteli hírt jelentett be – közlése szerint mind a tizenhárom eltűnt életben, és immár biztonságban van. Az eltűnt fiúk 11-16 évesek voltak, a focicsapat közös programja keretében indultak június 23-án megnézni a barlangot.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Bin Laden volt testőre: a német rendőrök egyszerűen elraboltak

Bin Laden volt testőre: a német rendőrök egyszerűen elraboltakIzrael lezárta a Gázai övezet áruforgalmi átkelőhelyét

Izrael lezárta a Gázai övezet áruforgalmi átkelőhelyéthirdetés
Egy turistahajóra zuhant a Kilauea vulkán lávakitörése

Egy turistahajóra zuhant a Kilauea vulkán lávakitörése


KILAUEA,     VULKÁN,     LÁVA

Elfogadta a keményvonalas Brexit-tábor módosító indítványait a brit kormány

Elfogadta a keményvonalas Brexit-tábor módosító indítványait a brit kormány


NAGY-BRITANNIA,     BREXIT,     EU

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen